Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

Podla teba Radanka, ked mi niekolko krat omiela, ze mi istotu dat nemoze, ze sa este citi byt mlady a pod., myslis, ze mam pockat, kym dojde do toho stadia, ze bude vediet co chce? uz aj nad tym som rozmyslala, ze potrebuje dospiet. lenze, co ked prave on je taky, ze nikdy to vediet nebude? Myslite, ze sa oplati byt teraz s nim a cakat?

radana

Ved ty sa v podstate na neho ani nehnevys,ty mu chces len ukazat ako je to prijemne,ked sa takto ku tebe sprava.A inac to nedosiahnes,len tak,ze mu to nazorne predvedies.Co je na tom zle?A tam uvidis,ako to s tebou mysli a ako to s nim zatrasie..

radana

Mna ked starsi syn nastve a ma tiez take dni-aj ked malo,ze nerad komunikuje,prestanem sa s nim bavit a co myslis,vies ako to funguje?Hned sa mu rozviaze jazyk.

jankaaa

vitanka urcite mu nepovedz, ze sa hnevas lebo nie je taky, ako by si chcela... to by ti povedal nieco take, ze ho chces pretvarat podla teba

radana

Nie,ja by som mu povedala ze sa chcem aspon chvilku hrat na neho.Ale uz som ti pisala ja som velmi tvrdohlava,takze so mnou by to nemal asi velmi lahke.

vitana

len sa bojim, ze tym nic nedosiahnem...bude sa ma vypytovat co mi je a pod. co mu na to poviem? ze sa hnevam, lebo neni taky akeho by som ho chcela?

jankaaa

ale to jedlo fakt prehnal:-(( prepac co napisem, ale je hnup:-((( presne tak vitanka, ignoruj ho, ani mily pohlad mu nedaj, nic