mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no len my sme este tebe nepomohli
Baby,no no no.:)Nechvalte ma,lebo vyrastiem o pol metra do vysky.Ved ja vas mam rada a chcem vam len pomoct
asi ano, ale ten pristup je fakt super :)
no radanka nam ma skusenosti:-)
ty si fakt dobra Radanka :)
Vitanka,ty sa len vzi do jeho koze a uzivaj si to spravanie ako sa on ku tebe sprava.A ked sa ta bude pytat,ze co ti je,staci mu povedat-hram sa na teba.Nepaci sa ti take spravanie?Ani mne.
ano janka viem, ze to bolo hnusne od neho. Ale zasa donutit ho k tomu tiez nemozem. Mozno uz mu ani ja nevyhovujem...neviem
mas pravdu Radanka, ja to teda skusim, nebudem sa s nim hned rozchadzat,dam mu este nejaky cas, ak to nebude mat ziaden ucinok, nema vyznam sa s nim dalej zapodievat. uz ked sa nezhodneme v tomto...tak potom?
Pekne mu to natriem, budem sa musiet premahat, ale zvladnem to. Nech si nemysli, ze je sam na svete. Ja sa uz s tym nejak zmierim, nenecham zo seba robit idiota. A nenecham si skakat po hlave a cakat donekonecna, kym to on laskavo pochopi....
no len ked on ti povedal, ze ti tu istotu nevie dat...
Ved prave preto mu treba dat najavo,ako sa sprava on k tebe a ked to nepochopi a nezmeni pristup,tak je to potom zbytocne.