Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

ano Janka, rozmyslam nad vselicim moznym :( aj nad tym, ze takeho partnera nechcem :( to co potrebujem ja, mi on nedokaze dat, povedal mi to aj sam :( ziadna istota, ziadne planovanie buducnosti, nic. asi s nim len stracam cas, neviem :(

jankaaa

no vitanka, myslim, ze tu uz aj vlastne hovoris, co chces spravit... ono sa mi tiez zda take hlupe, ze si ludia toto myslia, ze si ich chceme priviazat, ved predsa cestovat mozte spolu, zabavat sa, byt spolu mladi... neuvedomuje si, ze na to, aby si mohol niekoho zobrat, potrebuje tu osobu dobre poznat a tu spozna len tak, ze bude s nou dlho a moc dlho... a on co teraz? chce sa vykaslat na vsetko... vobec si neuvedomuje co robi

vitana

A k tomu mi tak nenapadne naznacuje, ze on sa viazat nechce, ze je este mlady, ze by si este uzival a cestoval a ja neviem co este ... ako keby som ho chcela priviazat na motuzok :( mam pocit, ze nieje mladsi o rok, ale aspon o 3. sprava sa ako decko, ktore nevie co chce :(

vitana

Janka ani nevies, ako mi je strasne tazko :( cele doobedu sa premaham, aby som sa tu nerozplakala :( aj ja som sa tak strasne tesila..bolo naivne mysliet si, ze je ten najuzasnejsi na svete :( tak strasne by som to chcela, ale to sa nikdy nestane :( som taka hlupa boze :(

jankaaa

joj vitanka a my sme sa tu s tebou uz tesili a ja som az zavidela:-) ze ako ti to ide a on to zas takto pokazil:-(((

vitana

ahojte baby, ako sa mate? dufam, ze lepsie ako ja :( ja uz neviem co si mam o tom mysliet :( vcera zasa bol taky, ze by ma najradsej ani nevidel :( ja sa uz nevladzem dalej prisposobovat jeho naladam :(

jankaaa

a tak mam sa celkom dobre, ale kasel sa mi tusim vracia a chce sa mi moc spat, uz aby som bola doma:-)ty ako? co chystas dnes?

radana

To dufam,ze nie.Sice hlasili dazd...Ako sa mas?Uz su tie zle myslienky prec?A ako si na tom s chorobou?Joj tolko otazok naraz...