mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
a tiez je tu sanca, ze ked ho nechas, ze sa potom uvedomi a po case sa spamata a pride
ano presne tak Janka :( a staro preto, lebo ja mam 25 a on v lete len 24 bude mat :( ale ako hovorim, nikdy som sa tak staro necitila ako teraz.
Radanka a asi mas pravdu, ked to nieje to prave orechove...nieje o com :(
chcela by som mat tolko odvahy ako ty Radanka :) a hlavne byt taka razna. ja mam tiez dni kedy by som ho kopla hned, lenze tearz je to uz tazsie a asi som na to mala mysliet skor :( bude treba riesit uz ine veci, ako len tak rozchod a hotovo. sme v podnajme, este mu idem nejake peniaze....
no len tu mate este nejaky ten problemik nie? ze napr. byvate spolu
Vidis a ja ked som mala prveho chalana,on si pripadal staro a vsetci hovorili,ako pri mne omladol,lenze ja som si zacala uvedomovat,ze sa pri nom trapim a ze to nie je to prave orechove.Aj ked to bolelo,urobila som za nasim vztahom ciaru a teraz som velmi rada ze som sa tak rozhodla..
Vitanka,ako seba poznam,keby mi chlap povedal,ze mi nemoze dat istotu,tak by som mu povedala-ok,tak chod hladat dalej taku,ktorej budes moct dat tu istotu.Nestracala by som s nim uz ani minutu.Vitanka,ja riesim problemy razne,kazdy sme iny,ja ti nechcem poradit zle,nechcem aby si sa trapila.
staro?
v pohode janka :) aj ja zacinam mat ten pocit :)
boze baby, nikdy som sa necitila tak staro ako pri nom :( teraz mi to doslo. on mi raz povedal, ze mi zavidi, ze viem co chcem.......ze on sa na nic neciti.
ja si myslim, zle je to len moj nazor, ze to s nim zmysel nema