mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ako pomaly jes??? to uz co je...???
Ahoj Radanka, nie neklapalo. Ja som bola slepa, to bolo len par peknych dni. Akonahle prisli dalsie problemy v robote, tak mu na mne vadi vsetko :(
Vcera na obede mu vadilo, ako pomaly jem :( je to chore. Mne sa chce plakat :(
Ahojte dievcata.No co sa to deje?Citala som si prispevky a som zhrozena z toho co tu Vitanka pises.Ved vam to uz klapalo...
No vitank ale on aj chce byt taky, nema zaujem sa zmenit, prisposobit nic... ak si nestastna nebud s nim, zabijas cas:-(( ale to vies aj ty sama si myslim
ja som sa s nim snazila aj o tom rozpravat, ako vravis - budovat vztah. nakoniec vzdy to doslo, k tomu, ze on je uz raz taky....
ked ja neviem, ci sa s nim chcem rozist alebo co. ja vobec neviem comam robit. teraz naposledy v sobotu bol pripity a tiez rozpravala o cestovani a volnosti a podobne prkotiny :(
no ja padam... tym muzom nedochadza ze vytah sa ma budovat? ci on bol s tebou len tak, aby mal niekoho pri sebe?
janka, to mi povedal uz davno :( ja neviem preco som to ignorovala
vitanka,to ti kedy pre boha povedal??? no ako myslim si, ze uz ani nemusis nad nicim rozmyslat...
ano, povedal, aby som si "nahodou" nerobila nejake nadeje :( boze ja som krava, vidis nejak mi to nedochadzalo...ma 23