mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Ale vies ze aj ja?To je nejaka telepatia ci co.
no sme silna trojka, len dadah nam tu este nejak chyba, sa chudiatko musi ucit
usmievam sa ako pripecena za tym PC :)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))
aaaaa uplne sa z vas tesim aj ja:-)))
Joj baby, keby ste boli teraz tu, tak vas tak vystiskam :)
vitanka hanbit sa pred nami? coze??:-)))) ved ja som vam tu tiez co vsetko napisala... a hlavne som rada, ze ste ma neodsudili nejak, lebo vlastne som si za urcite veci mohla fakt sama:-((
Ved vy mi pomahate tym,ze si tu so mnou pisete.Ja tych moznosti moc nemam,kedze musim byt s malym doma.
presne to napdalo aj mna :) ako uz len my dve, ufnukane mozme pomoct Radanke :)
:) ved my len v dobrom :) baby ja som taka stastna, ze vas mam :) najprv som rozmyslala, ci vam tu napisem o tom, lebo predtym som ho tu vychvalovala a nechcela som sa pred vami hanbit :( ale urobila som dobre :) je mi ovela lepsie :)