Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Ono je to tazke,lebo ked sa nechce viazat a neviem ako si predstavuje dalsiu buducnost-ci tam mas miesto alebo nie...Tak potom si poviem naco cakat a stracat cas...

mamca

Nuž,ja viem,že je to určitým spôsobom risk,ale ak to bude viesť k rozchodu,bude to len urýchlenie toho,čo on chce.Naozaj nemá zmysel ťahať ho na svoju stranu,to musí chcieť.
Nie,nemyslela som úplnú ignoráciu,zaujímaj sa,pýtaj sa kľidne,nehraj divadlo,ale ak si zariadi on svoj čas,zariaď si ty tvoj,samozrejme,ak bude mať snahu o spoločné chvíle,netrucuj.
Len sa mi zdá,že si Vitanka naňho viac naviazaná a on to zneužíva...

vitana

ano tak to vyznelo :) a s tym osobnym svetom mamca, ja som rada, ze tu mam baby a mozem sa im postazovat :) kazdy sme iny a kazdy sa so svojimi trapeniami inak vyrovnava...mne baby pomahaju :)

jankaaa

baby ked pridem domov, tak mi este pripomente, ze si mam pozriet ten horoskop:-)) ja si myslim ze mamca to myslela, ze rozchod

vitana

mamca: zalezi od toho ako si to myslela....nemam sa absolutne starat co robi, kde ide a pod.? vies ale to je tazke, pretoze my dvaja spolu byvame a neviem si predstavit, ze by som sa o neho nezaujimala.....

radana

Myslim,ze Vitanka mu skor chcela dat najavo,ze sa jej nepaci,ako sa ku nej sprava a nie sa s nim rozist.A ked nepomaha ani dohovor...

mamca

Ak smiem,trochu vám skočím do debaty.
Nebolo by lepšie,Vitana,keby si priateľovi proste dala tú jeho vytúženú voľnosť,neviazanosť a slobodu.Nuž nech má,čo chcel.Aby to nebola tvoja pomsta,ale to,čo si prial.
A možno aj tebe nezaškodí mať trochu svojho osobného sveta...:)

radana

U nas som ja baran a muz lev.Ale vyslo presne,co v horoskope pisu,my sa k sebe hodime.Ked vidi,ze ma nastval,chvilu to necha tak a ono to vyprcha aj samo.Proste nedrazdi hada bosou nohou-tak sa to hovori,ze?