mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Moj muz pozera do radu vsetky sporty,ale hlavne fotbal,hokej,box,v zime lyzovanie-biatlon... a ked je v robote,tak si ich nataca na video a na dvd-ecko.
a dakujem za opytanie
aj to bude pozerat?
Nasi budu hrat v noci zo soboty na nedelu o 1-nej hodine.
no ma prsat:-(( a oddychla som si, aj na spovedi som bola:-) opytas sa muza ked sa ti da kedy budeme hrat my?
Ahoj Janka.Muz pozera hokej,takze mam tu moznost tu byt. :)))Zajtra ma naozaj prsat?Uz si si oddychla?To je dobre,ze uz je Rastik zdravy a ze mozete ist na korcule.Aspon budete mat moznost sa este viac zblizit :D
ahoj radanka si tu? volala mi kamoska z londyna:-) a s rastikom sme dohodnuti na zajtra na korcule o jednej, lenze som kukala, ma prsat:-(( ale vecer dame urcite milacika
Tak papa a oddychni si.Ja budem mrtva poobede jak sa poznam. Ahojky
radanka musim si ist lahnut, nejaka som unavena, to vzdy ked pridem z toho lekarskeho prostredia:-)) tak potom sa este pripojim, zatial pekny den prajem papa
Na leto to urcite nie je dobre davat prec.Synovi to robili tu na chirurgii a bolo to v na zaciatku aprila.V lete cez prazdniny sme potom isli k moru,tak som mu to prelepovala takym specialnym leukoplastom,aby mu na to neprazilo slniecko.On ked si obliekal tricko,tak mu to vadilo,stale mal tendenciu si to strhnut,takze to muselo ist von.Teraz tam ma taku malinku jazvicku.