mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
jej radanka, videla si tu temu ze ulavit si? neulavit si?:-)))))))))))
To je neprijemne. :(
hlava ma strasne boli a pisti mi v nej
Boli ta nieco Janka?na zahrade nam par krat poprsalo a potom sme vzdy pokracovali dalej,lebo ked zafukal vietor hned aj zem vyschla...Ale inac sme porobili vacsinu,co sme chceli..
no som tu, ale je mi nejak na nic:-(ako bolo na zahrade? nezmokli ste?
Ahoj Janka.Si tu?Ved sa preto netrap.Zajtra si to vynahradite :D
jaj radanka rastik pride zajtra:-( lebo ze ked je ten vietor a skaredo, ze radsej dnes potiahne skolu a zajtra si spravi cely den volno:-(
Ahoj Janka.Aky hrniec ides kupit?My sa chystame na zahradu,len sme cakali,kym maly vstane,lebo ked ho budim,potom je dost mrzuty.Aj ja mam uz co to porobene,dnes som piekla medovy kremes,vyzera skvele,uvidime,ci bude tak aj chutit.Recept som skusala z bajecnej zeny,co tam bol vcera prilozeny.Cakali sme aj preto,ze ne,ze dojdeme na zahradu a zacne prsat...Ale zatial svieti slniecko :)Jak dojdeme,potom sa zase ozvem a mozeme popisat aj o tej dovolenke....Ahojky a pekny dnik s Rastikom :D
ahoj radanka, no uz som isla spat:-) teraz som uz spravila milacika pre rastika:-)) otrhala salat a teraz som tu a potom pojdeme s maminou robit obed:-)) teraz je ku mne dobra, lebo jej idem kupit hrniec, po ktorom tuzi tak mesiac:-)))))))))))som sa pytala preto, lebo keby idem len ja a kamoska na tu dovolenku, tak budem asi sama letiet a to netusim co na tom letisku, ci sa tam vytvori nejaka skupinka co cestuju k tomu moru alebo sama... aaaaaa
Janka,dufam,ze si este tu,bola som vyvesit pradlo na balkone.takze kacicaren aj koleno doverne poznas,hh.Ked sme boli pri mori,vzdy sme isli autom,ved vies,ze maly je chory,s nim by sa tazko cestovalo letecky a aj co sa tyka stravy,ja som tam varila,tiez hlavne kvoli malemu...