Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

ze kacicaren a koleno:-))))) poznaaam:-))) ved ja byvam od kolena tak 10min, hadam ani to:-) inak radanka, ked ste boli pri mori, tak ste isli lietadlom?

radana

Mas dost zaujmov co sa tyka sportu a to je dobre,aspon clovek nieco pre seba urobi.Ja by som sa asi uz bala postavit na korcule,aj ked,ked som bola este decko,chodili sme sa v zime korculovat na kacicaren,na koleno a v lete na kolieskovych,ale to este neboli taketo,to boli take,co sa pripinali na topanky.A teraz by som mala uz aj strach sa na ne postavit :DDD

jankaaa

no tak ano ,radi, aj bedminton, volejbal ked sa najde dost ludi,turistika,minule sme boli aj na lade korculovat a ked sa neda ist von, tak si doma zaskacem na svihadle... aspon mam z toho pekne nohy:-)))

radana

Je to dobre mat,clovek trosku zasportuje...Syn vzdy po tom tuzil,tak sme vzdy vyuzivali narodeniny a meniny a postupne sme to tak kupovali...

radana

Mame a mame aj ten stroj na posilovanie s cinkami a zavazim. :D Syn aj muz na nom zvyknu cvicit a posledne s takym mensim zavazim aj nevesta,ale ona ma asi radsej stacionarny bicykel.Takze syn cvici a ona sa bicykluje :D

radana

Tak si ku nam pridi trosku zaboxovat do pytlika :D Mna by asi boxovanie nebavilo.Ale na druhej strane si box v telke rada pozriem aj ja.