Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

no bratovi to budu davat prec az v nitre a ja si chcem tiez dat z cela von, ale to tam pojde az na jesen, nemyslim ze by mi to takto na leto davali prec

radana

Tak u nas je tiez furt nieco navarene,napecene,ved uz aj nevesta ked sem kazdy den dojde tak uz sa usmieva a sa pyta,ze co mame dnes.Oni sa teda maju.U nich naladuju do seba,u nas naladuju do seba...Ale ved tak to ma byt,coby sa hanbili.No co sa tyka tej sosovicky,tak ju synovi na chirurgii vyrezal a potom to poslali na histologiu.Odtial mal chvala bohu vysledky dobre... :D

jankaaa

radanka mojho brata poslala na onkologiu kvoli vysetreniu sosovice, ona mu to kukla a ze to musi ist do BA na onkologiu, mamina sa bala jak... a prisli tam a oni mu to tam pozerali presne s takym istym pristrojom ako ona... ja ci rada peciem? ono ja skor radsej varim ako peciem kolace... lebo ja som od sladkeho nejak odnaucena... kolace skor robi sestra... ja ked nieco sladke tak smotanova torta a nejake ovocne veci... viem to, ale urcite radsej varim nejake obedy a vecere:-))

radana

Janka,ja rada peciem,len ked vidim,ze sa to este nestihne ani vychladnut a uz nemame,tak si hovorim,ze tolko roboty a uz je to fuc.Aj ty rada pecies?

radana

Nasa kozna?To je kapitola sama o sebe.My sme tam chodili,lebo syn mal na krku sosovicku a chceli sme ju dat odstranit,no to bola hruza.Jej vystrenie spocivalo v tom,ze mu povedala-zohni hlavu a potom sa na tu sosovicku zo vzdialenosti asi tak 20 metrov kukla a povedala-dobre,chodte na chirurgiu a dohodnite si termin.

jankaaa

no ja som bola u koznej, tam bolo ludi dost a na to ake ja ona, s prepacenim brzda... ekzem by som nikdy nechcela aby mi liecila a uz mi chcela aj hormonalne maste predpisovat, som jej povedala ze nie, ze to more vyriesi a ona ze nooo, ale to by ste sa tam museli prestahovat a som jej povedala, ze nemusela, mne to tak na tri roky zmizne... a neviem preco riesila moj ekzem ked som tam prisla si dat len nieco vypalit

radana

Hhhh,Janka aj ja som sa predtym rada pozerala,ked im chutilo,ale teraz sa tusim ani nestihnem otocit a plech je prazdny. :D Tak si to nestiham ani vychutnat..

radana

Bolo vela ludi u doktorky?Ja som dnes bola s malym len u detskej.K nasej pre dospelych chodim kazde dva mesiace,aspon ze v tom mi vysla v ustrety,ze tam nemusim cakat kazdy mesiac.Aj detska by mi predpisala pre maleho aj na dva mesiace,no problem je v plienkach.Tie mu pise vzdy na zaciatku mesiaca,tam sa neda napisat na dva mesiace. :(Ale nevadi,da sa to zvladnut.

jankaaa

no to je super... samozrejme ze viem ake to je ked sa do toho pusti 5 ludi, vlastne mne staci vidiet ked sa do niecoho pusti nas ocino:-))))) alebo ked pride rastik s tomasom a jozom, no to ako jeden kolac im je malo:-))) ale ja sa tak rada pozeram ked im chuti:-)))