Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Ahoj Janka,prave som sa pripojila na net.Si este tu?Ani sa RAstikovi necudujem,ze je unaveny,ved to je dlha cesta.My ked ideme autom,tak som ustata a nie este vlakom,alebo autobusom.

jankaaa

si tu radanka? rastik ma prist zajtra alebo az v sobotu, podla toho ci pojde zajtra s kamosom fotit, lebo on rad foti a dnes myslim ze nepride, ale netreba mu to zazlievat, lebo ja byt po takej dlhej ceste, tak som taka otarena... este relaxujete?

radana

Si tu Janka?Kedy ma dojst Rastik?Zrejme bude po ceste unaveny.Celu noc cestoval do Kosic a teraz zase cesta naspat,je to dost hodin stravenych vo vlaku :)Ale na teba si urcite cas najde. :))))

jankaaa

no ja nijak extra, ja som skro spravila co bolo treba, zehlit, upratat... a teraz si kuknem nejaky film a idem este pokukat nejake zajazdy k moru a podobne

radana

Boli sme kuknut na stadione...A teraz uz mame papucovu kulturu,lebo uz sme toho mali az az.Grilovat budeme cez vikend,lebo dnes to vypadalo vselijak s pocasim,tak sme sa bali aj zacat,aby nezacalo prsat.A ty si ako slavila? :)

jankaaa

no je spravne ze no nenutis, nie ako moji rodicia, resp. mama:-( ach jaaaj, no keby rastik prisiel dnes, ale to bude z cesty dost unaveny, tak pockam na zajtra:-)))a ako si oslavovala 1.maj?

radana

To som rada,ze Rastik je uz ok,tesim sa s tebou.Co sa tyka syna,chcel ist za policajta,ale ked zistil,ze by bol rok mimo domu a s frajerkou by nemohol kazdy den byt,tak ho to hned preslo.Tak sa zamestnal s tym,ze si zrejme urobi vysku dialkovo.Chceli by s mojou potencionalnou nevestou nastupit naraz na dialkovu vysku,ale ona ma este rok skoly v gympli pred sebou.Nutit ho ja nechcem,takze to nechavam na nom.. :)Janka,nech vam tie spolocne chvile s Rastikom vyjdu.Zase sa odmlcim a potom sa pripojim vecer.Teraz sme sa dosli len naobedovat a upalujeme daleeeej.Ahojky,pekny dnik :))))

jankaaa

no akoze baby, my uz sme neni medzi najdiskutovanejsimi temami:-( to musime zmenit:-) a to som sa chcela spytat, teda ak sa mozem, on nechcel ist na vysku? a rastik akurat volaaaal, jeeee a je zdravy, uz ide domov, uplne super, tak sme sa dohodli na piatok alebo na sobotu, jeden den z toho urcite:-)) tak radanka a vsetkym ostatnym prajem krasne slavenie prveho maja, i ked vlastne ja ani neviem, ako sa to slavi:-))) budem upratovat:-)))

radana

Ahoj Janka,dufam,ze to s Rastikom bude v pohode a piatok si spolu uzijete. :) Som tu len na chvilocku,lebo za chvilku odchadzame slavit prvy maj,he he.Syn chodil na gymnazium.Ako to vyzera s tvojou chorobou?Uz sa to zacalo zlepsovat?Tak zatial ahojky.A pekny dnik prajem :)))))