mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Nieee,len ma zaujimalo,ze ked tam niekde byvas,tak by si ich aj mohla poznat.Ja tam boh vie kolko ludi nepoznam.A este mi tam niekde,kde byvate hovori nieco aj lekar ortoped z Galanty-menovat tiez nebudem...
poznam poznam, dost dobre:-) preco? nejake info potrebujes?:-))))
Presne tak.Poznas?
akoze ten svet je malyyy a ta Ivana ma dceru Vikinu a este jednu, co mala s druhym muzom
poznam:-))
Nechcem tu pisat meno,ale mozno ich spoznas podla tohoto-maju dve dcery Ivanu a Milenu a dalsia vec-taka nestastna-moj krsny asi pred pol rokom nestastne zomrel,ked isiel otlkat na orech pri titesi orechy a spadol... :((( Prepac za oneskorenu odpoved,vypadol nam net,ale uz to znova ide.
tam byva kamarat, tak mozno poznam, ako sa volaju?
Ahaaa.Ty pocuj,ked byvas nedaleko kolena,tak potom mozno poznas aj mojich krsnych.Poznas to tam pri kapustniskach?
ako ked uz sa tu take nieco rozobera:-))) nie nekupila,nechcela som ho kupit dnes, niekedy buduci tyzden pravdepodobne, lebo je dost velky, 18l, som zvedava co s nim chce robit
:) Citala som ju.Je to podobna tema ako bola ta tangace. No,kupila si dnes ten hrniec pre maminu?