mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Ale ved ani lietadlom neni zlee.Pri mori je perfis relax a ma aj dobre ucinky na zdravie. :)
ako autom je to asi naj, ale tak nasi nepojdu... mozno kamos by isiel, lenze zas tomu ci daju rodicia auto... tak to treba riesit zatial takto, ved uvidime... ale viem jednu vec, ze k moru musim ist:-) a musim zacat zdravsie jest, lebo mi je zo vsetkeho tusim zle, ,ako viem do seba vsetko nahadzat
Busom nie,my chodime najradsej na aute.Tam nabalime vsetko co potrebujeme,aj nepotrebujeme :) a ide sa na dovo...A kedze rada chodim aj po pamiatkach a atrakciach toho-ktoreho statu,tak s autom sa da vsade dobre dostat. :)
no tak pre mna je to lepsie nez busom, pretoze mne sa chce stale na zachod... a tiez chcem skusit, ze ako funguje to lietadlo, ale neviem si predstavit, ze by som isla sama na lietadle
A ako si sa dnes mala?My sme mali bezny makaci den :)Az na ten dazd bol docela dobry den.A ozaj,na tu dovo chces ist lietadlom?Ja by som sa asi aj trosku bala a v takych stresovych situaciach sa mi hned ozyva astma a mam problem s dychanim...Ale niekde sa neda ist autom a musi sa ist lietadlom,mozno by som to aj riskla :)
no tak cele mesto nie, to akurat len poznam ludi, co ty poznas:-)))tak vies nejakych tych ludi z ulice musim poznat, ale je ich malo... ano byva u rodicov a ja sa zas rozpravam rada s jej mamou, taka fajn zenska, co ju ja poznam
Nie,jej manzela nepoznam,ale ona bola moja velmi dobra kamoska v skole.Myslim,ze teraz byva u rodicov,ze tam nieco prerabali v dome..Zvyknem s nou pokecat,ked sa stretneme :)No ale sak ty poznas cele nase mesto :DDDDDD
Poznam poznam:-))) Jej manzel je dost haluzak, ked si trosku vypije:-))))
Nie,nie sme sesternice.Ja tam tiez moc ludi nepoznam.A este tam byvala niekde aj moja byvala spoluziacka,s tou som bola velmi dobra kamoska,napisem meno?Aaa napisem,aj tak to bolo jej meno za slobodna-Beata Zabkova.Poznas? :)))
no ortoped, tak viem ze tam je a tusim ze viem aj kde byva... a ako ja na nasej ulici moc ludi nepoznam, tak dost vtipne ze poznam akurat tych, co aj ty:-))) a Milka ti je sesternica? alebo nic?