neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Kedy ako,vacsinou do 23-24-tej.Dnes som uz ustata,takze asi pojdem na kute.Muz bude pozerat hokej,takze do postele sa skor jak o nejake3-tej rano nedostane,to nehrozi...A ty?

radana

Hm,tam to uz dalej potom nepoznam.Len viem,ze hned vedla nich byva jeden co robi s mojim muzom v robote-v tom roznom dome hned vedla. :)

jankaaa

no tak to som zaspala:-) inak radanka, ta moja naj kamoska byva tak dva domy od tvojich krsnych a z druhej strany zas byva moj dobry kamos

radana

Hh,pekne napisane,ze prespala.To je pravda,ked si najma poobede zaspala a velmi tvrdo,tak mas pricinu bolenia hlavy na svete.

radana

Migrena je dost silna bolest hlavy.Starsieho syna ked chytila,musel mat tmu v izbe,zvracal, a pokial nezaspal,tak mu nepresla.Jemu aspon trosku stlmil bolest paralen,alebo panadol rapid.Aj ja som zvedava,jak dopadla Vitanka...