mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no ocino ju chytil, tak na druhykrat, uutekal za nou ako blazon:-)))velka sranda:-)))) no s rastikom bolo dobre, len som zistila, ze najradsej som s nim aj tak , ked je tma a pokoj:-)))
Ahoj JAnka.A ako bolo s RAstikom?A andulku ste chytili?NAs Kiko ma stale otvorenu klietku,len zbojnik Dzeky ma tendenciu ho ist akosi lovit.Tak ked nikto nie je doma,tak klietku zatvarame,ale inac vacsinu dna presedi hore na klietke a debati tou svojou papagajskou hatlaninou :D
ahoj radanka, nejak nam neslo dnes zdravie... uz som bola aj s rastikom, sa korculovat:-) tak nejake styri hodinky... a potom ocino tu nahanal andulku, tak sme sa nasmiali:-)))
dakujem radanka, bru noc aj tebe prajem, tak paaa a zajtra sa ozyvame:-)
Idem ja na kute Janka,lebo zaspim za PC :))))Dobru nocku,zajtra sa zase ozvem.Prajem vam s Rastikom,aby ste si zajtrajsok poriadne uziliiiiii. :DDDD A este nieco-dohovor tej tvojej hlavicke-makovicke,nech uz neboli. :)
Teda ked nebude prsat.A ked bude prsat,tak papucova kultura. :)
Zajtra hned rano uvarim francuzske zemiaky,upeciem chlieb,vyvesam pradlo,lebo som nastavila pracku na rano a potom hajde na zahradu.
My sme od rana makali,takze unava sa dostavuje a nepomohla mi ani kava.Muz ma bude presviedcat,nech s nim kuknem hokej,ale ma smolu :DDDMne ked sa chce spat,tak nepomoze nic...
a varit budes zajtra co?
no ja som sa dobre vyspala poobede, tak teraz neviem:-)som chcela ist aj na omsu rano, ale neviem ci sa tam dokopem nejak rano a vecer budem s rastikom, ach, toto by som robit nemala... no co uz... a teraz hladam aspon nejaky dobry film a tusim nic nedavaju