mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no vidis to co so mnou spravil... sak ja viem ze by som mala ist, ale vies ako, k nemu
Janka,naozaj by si mala zajst na gyndu,ked mas stale take podozrenia..
Stlacit brucho?A preco?Janka,myslim,ze sa zbytocne obavas...Boze tolko trapenia kvoli jednemu chalaniskovi..
ale je to jedno, inak dalo by sa mi stlacit brucho keby som bola tak v tom 10tt?
ja som si robila dva
Janka,uz ked ti tri testy ukazali,ze su negativne,tak by si im mala naozaj verit.Ved je to uz dost dlha doba a to by sa tam uz naozaj nieco ukazalo..
ved som si ho robila minuly tyzden a vysiel mi negativny...
Muz nieco bublal ze tusim dneskaj hrame a jedoval sa,lebo ze on musi ist na nocnu a neuvidi hokej v priamom prenose...A ty co zajtra planujes?Nejaky vyletik s Rastikom...Veru urob si ten test a aspon budes vediet na com si...To by sa ti uz teraz urcite ukazalo.
ahoj vitanka, ozvi sa este:-) no asi urobim...ako som rada ze zajtra je volno... a hokej radanka ako? kedy hrame a s kym?
caves Vitanka...