Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

no nenarobim ale vlastne uz ani teraz... ked budem vidiet ze babo neni tak vtedy sa moj mozog hadam prepne na rezim ze to babo ani nebude

jankaaa

ale ja hovorim aj tak, ze budem spokojna ked bude nejakych 7-9 mesiacov potom, ze si uz budem 100% ista... a z akeho mesta si presne?

vitana

ahoj bibi, takze najprv, ak som dobre pochopila ty si ta mladsia vo vztahu...nejdem ti tu pisat, ze 25 rokov je vela a tak, lebo to si isto uz x-krat pocula, bohuzial ten sex s tym suvisi. napisala si nam to hned, takze vidno, ze si to uvedomujes aj ty...ak odmieta lekara, tak to bude asi preto, lebo on sa citi byt v poriadku, aj zdravotne aj sexualne. co je asi v jeho veku normalne. Ja ti velmi poradit neviem, lebo na tom nemam vek a ani skusenosti, ale nasa Radanka, ked tu pride, ona je nase mudrucke zlatucke slniecko :) mozno ona ti napise nieco mudrejsie:)

vitana

ano janka, neni to sice na milion percent, ale podla mna, technika a vyvoj idu dopredu, takze spolahlivost tychto testov tiez....ale to je moj technicky nazor :)
takze Rastik ma vela roboty so skolou :( no to ho chapem chudaka, to sa musi furt len ucit, no ale apson ze v sobotu idete spolu vonku :) tesis sa co? :)
a ano, som zo stredneho slovenska, tam mi byvaju rodicia, ja som v ke koli priatelovi a praci. ale chodim ich navstevovat a pomoct, ked treba nieco...

jankaaa

takze vravis ze sa mozem na testy spolahnut?no s rastikom som sa vcera trosku rozpravala, teda pisala, dnes ma nejake dva zapocty tusim... a mali by sme byt spolu v sobotu... na stredne slovensko? ty si odtial?

bibi

AHOJTE.OPTREBUJEM RADU.MAM PRIATELA,VEKOVY ROZDIEL JE 25 ROKOV,PROBLEMOM JE SEX A CELKOVE JEHO SPRAVANIE,NIEKEDY SME SA MILOVALI STALE TERAZ RAZ ZA 3 MESIACE,TVRDI ZE JEDNODUCHO NEMA CHUT NA SEX?CO TO MOZE SPOSOBIT?LEKARA ODMIETA,CO MAM ROBIT A AKO TO MAME RIESIT?

vitana

tak to by si uz urcite vedela, neboj sa, si uplne v poriadku :) to pichanie bude z wcka :) ja testom celkom aj verim, vzdy mi vysli negativne :) chvalabohu :)
A co mas na plane zajtra? idete niekam s Rastikom?
Ja neviem co budem robit, priatel zjavne pojde do prace aj zajtra aj v piatok, v tom pripade zajtra odchadzam na stredne slovensko, domov :(

jankaaa

neverim, ale si ma mala podporit, aby som uverila:-)))ale proste, dva testy mi nevysli a teraz by to uz bol 11tt, to by som fakt hadam uz vedela