Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

pisala som ze na pravej? tak som myslela na lavej:-)))teda pravazne tam... a vidim ze nieco bude aj s tou krvou, lebo mam horsi ekzem... a ze si to mam ist vysetrit, lebo ze tam moze byt cysta

jankaaa

no skusim:-) inak akurat sa tu rozpravam s jednou pani, ktora sa tak rozumie do tela ludskeho a som sa pytala, ze co je nalavej strane a ze slezina... ze nieco s krvou sa tam robi

radana

Len vidis,ked on sa do nicoho tak nema,tak musis zauradovat ty.Ved co je na tom,ze mu v prihodnej chvili povies ako je aj tebe s nim dobre a ze si uz ani nedufala,ze sa najde taka spriaznena dusa.....

jankaaa

ale hovorim, ze az po jeho skuskach, musim si zistit jeho plan skusok:-)) ale inak vies co? my ked sme chodili spolu von, aj s kamaratmi a aj s kamoskami a my sme proste boli vzdy takych ich "mama" a "ocino", tak mohlo by byt naozaj:-)))

jankaaa

no vy my odporucate toho rastika stale a ja na neho myslim ale potom hned zacnem rozmyslat, ze mam sancu? A podobne veci

radana

Ja viem,ale konecne by si videla na com si.Takto sa mozno zbytocne uz tolko trapis..A ty by si si mala uzivat s Rastikom a nie trapit sa.. :(