mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Jasne,ten caj kupis aj v potravinach-v jednote,u vravu..
teraz tu citam o tychto bolestiach a ze to moze byt zapal sliznice alebo panekreasu a ten caj sa da volne kupit v lekarni?
Predpisala mi pankreolan,ale z toho mi bolo strasne zle od zaludka.Tak mi potom poradila znama v lekarni zaludocny caj,ten som zacala pit a asi po 3-4 dnoch som mala po problemoch.A teraz,ked citim,ze ma tam zacina boliet,zalejem si par krat ten caj a pomoze mi to :D
Ahoj Janka.Mna to bolelo asi mesiac v kuse a uz ked sa bolesti tak stupnovali,tak som isla k doktorke a ona mi porobila vysetrenia a z krvi nakoniec zistila,ze mam podrazdeny pankreas.
jaj radanka tak si to myslela, som to asi zle pochopila, ja ze ci ma boli tam kde je srdce, akoze ma boli srdce... a ked ta bolel ten pankreas, tak si to liecila? doktorom?
Ahoj vitanka,ja som sa pred chvilkou vratila...Pekny dnik...
baby nesedte za PC a podte vonku, ved je tak kraaaasne :)
ja idem na kofolku, paaaaaaaa
Nie Janka,ja som len chcela vediet na ktorej strane presne ta to boli,ci myslime obidve tu istu.Lebo sme sa nejak nevedeli na tom zhodnut :))Preto som sa ta pytala,ci ta teda boli bok na tej strane,jak je srdce....Lebo predtym si pisala,ze na pravej...
ja som myslela ze ten pankreas, ze to bolo to s tym srdcom... no tak zatial papa
Janka,musim uz ist,potom sa este ozvem...