mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Vitanka a ty ako s priatelom?Poslucha? :D
Janka,odhod tu depku prec a pekne sa nalad na Rastika :))
O tom vobec nepochybujem,ze ste sikovneeee :DDDDD Tak to ma byt..
ahooooj Radanka :) my sme sikovne vies :)
chapem, pochybnosti tam stale su. ved si ho lubila. je jasne, ze po tom vsetkom co ste spolu prezili, si nemohla uverit tomu co robi....janka ale mala si dokazy, bol to hnup, urobila si dobre...
Ahooojte,no vy ste tu toho teda popisali,kym som to precitala.....
akoze sa smejes na mne?:-))))no vies ja aj tak niekedy rozmyslam nad tym, ze ci to bola vsetko pravda co robil, tak si musim spomenut na to vsetko a potom mi je z toho na nic
aaale co by ta zdeptal, podla mna ked ho uvidis, len sa uistis, ze si urobila dobre, neboj nic :)
furt si spomen na tie baby so oblboval a hned ti prejde mraz po chrbte, to chce klidek.
A inak niesi sama komu sibe, ja sa tu smejem do monitora ako postihnuta :))
neozval sa a tak mozno toho psika este prinesie:-))bola by sranda... ale keby pride, tak ma to asi len zdepta a aj keby som videla toho psika... no trapit sa kvoli babu ktore asi ani neexistuje,mne sibe uz, fakt...
moja zlata, je mi luto, ze to babo chudatko mozno ani neexistujuce, ta nuti takto rozmyslat :(
A ozaj, ex sa nejak neozval co? ja som bola zvedava ako to dopadne s tym psikom, co ti mal doniest.