mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Janka,tak si ho urob...
baby, musim sa vzdialit, mam pracu, tak sa majte zatim....papa
:DDD Vitanka,tak asi ho malo bijes :DDDDDDDDDDDDD
treti som si nerobila, lebo ma to uz preslo a teraz ako ma picha to brucho, tak mam ten test zas
:DDDD Radanka, ja ho bijem pravidelne, ale to nepomaha.
och ako ti dobre, ze po starom, aspon nemas take problemy ako my dve :(
Janka a Radanka ma pravdu, tam ta "toho pocitu" zbavia, jednou vetou bude vsetko prec :)
Vitanka,treba mu dat pat a dvadsat na zadok.Vraj to pomaha... Neskusala som to este.. :DDD
Janka,tak potom zajdi na tu gyndu a toho pocitu ta tam zbavia.No co uz ti mozem poradit.Robila si si aj ten treti test? :(
Aaaaaaaaa,u nas ako obvykle chvala bohu vsetko po starom..
ja nemam depku ja mam len nejaky vsugerovany pocit
:))) kdezeeeee poslucha, je to cert Radanka :))) ale to uz beriem akoze to patri k nemu :) ja tiez niesom ziaden anjelik :) ale v pohode moze byt :)
A ty ako doma? co noveho?