mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
A cez co by ste chceli ist?Cez aku cestovku myslim..
no nemam, stale to len pozeram a vyberam ale vlastne last minute na nas datum-jul, este ani nie je
A uz mas nejake konkretne dovo aj vybrate?
ahoj radanka, prepac, musela som ist domov... som nakoniec so sestrou cakala dve hodiny, kym pojde domov a potom sme sli do jednoty a teraz som doma a zas mi je blbooo, aaaa:-))))budem sa uz na tom smiat, idem este pokukat nejake dovolenky
Ja ani nic nove.Muz je na poobednej,maly sa hra tu pri mne,starsi je vo svojej izbe s frajerkou...Dosiel nam preplatok za kurenie za byt,tak sa tesime..Zajtra idu mladi na to vystupenie,v sobotu aj tuto aj buducu do kina..Muz ma tento tyzden kratsi-ved som ti pisala,ze v piatok ide darovat krv,len sme to este stale nevyriesili s tym autom..Najskor to bude tak,ze ked sa vrati z TT,tak maleho odvezie do skoly.A uz asi nic take nove.
no ja aspon vidim, ze mam nieco s vyprazdnovanim, joj radanka dnes neviem, pisat s rastikom:-)))ty co?
Tak to som rada,ze je ti uz lepsie.A co na dnes planujes?
a teraz som bola na zachode, ale len na malej a uz mi je lepsie
Tak potom si davaj ten detoxinal najprv..
no ja som myslela, ze ked si precistim organizmus, tak ma to prejde