mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Tak ale ty musis vediet,co je pre teba teraz v tejto chvili dolezitejsie-myslim ci to precistenie organizmu,alebo to pichanie v boku..
no ano, tak co mam z toho brat?
Ved ten detoxinal mas na taku celkovu ocistu,nie?a caj zase na to,aby ta prestalo pobolievat v boku..
tak co si mam davat? radsej ten detoxinal?
Myslim si,ze by si ich nemala brat oba naraz,ktovie ako navzajom na seba vplyvaju.
jaj myslis ze je zle oba naraz?
No uz som tu Janka.Ale nemala by si si naraz davat aj ten liek na precistenie aj caj,mozno je toho vela naraz..
dala, ale asi od toho nesmiem cakat, ze za den sa to opravi
A davala si si ten caj?alebo co si si dala?
Janka,musim odbehnut pre maleho,volala mi ucitelka..Hned som spat..