mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ahojte kocky :)
no co mate noveho? ako sa vam dari?
Ja mam teraz obdobie na ... mam tolko roboty, ze neviem kde mi hlava stoji :( nic nestiham, v noci idem do postele ako matoha :( aj priatel je dost pracovne vytazeny, takze sme ako dve mrcinky doma :) no ale prezit to musime, juj uz tearz sa tesim na vikend :)
ahoj radanka... more na piatich?nie ste styria?
Dobru nocku Janka..
Dovolenka je balzam na dusu.Tam si clovek tak neskutocne oddychne..Budeme musiet volaco vymysliet,aby sme aj toho roku spratali k moru.Jednak uz to aj dost vela vychadza na piatich,no ale ked boh da,aj motyka vystreli. :DDD
no si nevies predstavit ako by som ja bola rada keby ide rastik, moj:-)pojdem radanka uz spat, zajtra tu budem:-) dobru noc radanka, papa
Ale jasne,ze to myslim zo srandy,ved ma uz poznas.Prajem ti,aby si si oddychla a budem este radsej ked pojde aj Rastik :DD
ale no radanka, sak aj ty si si urcite uzila kopu radosti za mladych cias:-)) a ja ti zas uprimne zavidim synov, manzela, pohlad na zivot:-)
Ked ste dobra partia,tak by ste si to mohli aj pekne uzit.Normalne vam tusim budem zavidiet :DDDD
tak ja a kamaratka urcite a dufam teda ze ten rastik a este kamoska jedna chce ist... tak som zvedava co z toho bude...
Nie koli ale kolki