Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

radanka idem uz spat, som unavena a opat rano vstavat, jooj ako to vstavanie nemam rada... tak zajtra sa tu teda stretneme, ked budes mat cas, dobru noc ti prajem papa

radana

Tak dufam aj ja,ze uz nedojde nejaka guta a tych marhul bude az az.Muz dava kazdy druhy rok svojmu byvalemu spolupracovnikovi,velmi dobremu kamosovi 10-15 bananovych krabic marhul.Tak dufam,ze tento rok to bude lepsie,nez minuly..

jankaaa

fuha, to znie dobre, ten ovocny zavarany pohar... radanka u nas to vyzera s marhulami tiez dobre, aby som to teda nezakrikla,ale minuly rok sme ich mali tiez dost a dost sme ich predali, co sme s nimi nemali uz co robit... si pamatam ako sme boli s tou kamoskou, co je v londyne, na rebriku a skoro sme padli na susedov plot, sme sa nasmiali a potom sme si tak pomysleli, ze hmmm, keby sme sa napichli na ten plot, tak by to asi sranda nebola

radana

A ako to u vas vyzera s marhulami?U nas toho roku bude marhul zase az az,len aby nedosiel ladovec a aby ich nedobilo.Minuly rok bolo mizerne malo marhul.No ale rok predtym sme mali tolko strasne vela-porozdavali sme nekonecne mnozstvo a este sme v kuse mesiac zavarali.Ked sme to pocitali,tak len marhul sme pred dvomi rokmi zavarili vyse 600 poharov.Ale sa nam to siklo,lebo minuly rok bol fakt mizerny.Nasi maju najradsej tie miesane kompoty,ked zavarim do flase naraz par hrusiek na spodek,na to par slivek,par breskyn,par jablk a par marhul.To sa u nas minulo ako prve..