mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
hmm no nebudem sa mu do toho starat, ale myslim ze dovolenka je dost draha zalezitost a ja mat chlapa, tak mu toto nedovolim... vcera som pozerala na ceresne, my mame stale zelene, ale krstny uz bude mat cervene, tak dufam, ze pojde brat natrhat
Vsade kde spolu chodia,ju pozyva..Ved zaraba a ona je este studentka.
To ani nie,lebo to ju pozyva syn,takze on to taha..
no ale aj tak to nechapem, sak keby isla ona, tak ma sama svoje vydavky, ktore si plati nie? tak vy ste na vydavky aj tak styria
Ahooojte babenky.Ako sa mate?My sme sa teraz vratili,mali sme vybavovacky,ktore straaasne zboznujem,no ale je to tak kazdy rok,tak sa tomu nevyhneme..Janka,dobre si citala-dovolenka pre piatich-u nas sme permanentne piati.Co uz narobim s nasou nevestou,ked sa uz tak tlaci do rodiny :DDDDDDDDDDDDD
no pozitivne, ale ked to nie je ziadny posun dopredu
no vidis, tak konecne nieco pozitivne :))) som rada :)
no bolo dlho objatie:-))))dlhsie nez zvycajne:-))) a pusa je pri luceni vzdy:-)
no Janka, k doktorovi by si teda ist mala, ked mas take problemy. Ale ty sama vies, co je pre teba to najlepsie :) a co Rastik, mi nehovor ze nove nieje NIC :) urcite tam bolo apon objatie, alebo zeby taka malicka pusinka? :)
ahoj vitanka, nove nic, len ze mi byva este obcas zle a nebola som s tym u doktora:-))) no ono to smiesne asi nie je:-) tak som si kupila ten zaludocny caj a detoxinal, tak som zvedava ako to zaberie