mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Teda vy toho mate,od hladu nepomriete :DDD
V srdcovkach najma ked poprsi su cerviky.Ale v tachto prvych majovkach urcite nieeee :DDD
my mame, slivky, ringloty, maliny, egrese, jahody, hrozno, marhule, ribezle, hrusky, hadam som na nic nezabudla... neni su cerviky? a v ostatnych ako su?
Ozaj mate aj vy v zahrade marhule,slivky...... ??
Janka si moj clovek :DD My tiez ceresne zboznujeme a v podstate aj vsetko ovocie-slivky,marhule,jahody,maliny....No vsetko ovocie,co nam zahrada da :DDD Teraz budeme dva tyzdne zaveseni na ceresni.Tieto majovky maju vyhodu,ze su v nich neni cerviky.
no ja sa ceresni vzdy az, musim to nazvat ze prezerem
Ceresne maju na vrchu tu supku a toto drazdi zlcnik.Ale ked ich pojes v normalnom mnozstve tak to nehrozi..Ale ako im odolat,ked su take fasa.. :DD
ceresne su zle na zlcnik?
hmm a jake su tie ceresnicky dobre.Len pozor na zlcnik :DDDDDDD
nemas za co:-) inak dnes som uz aj ja videla cervenat sa ceresne, tak sa tesim na tie nase