Kozmetika Balea

asdfjlô

dm-ko ma niekolko znaciek kozmetiky a drogistickych vyrobkov, ktore su vyrabane a predavane len v dm. sak si kliknite na www stranku dm.
a k teme: uz niekolko rokov pouzivam tuto kozmetiku. lubim sprchove gely, telove mlieka, balzam na pery, odlicovac oci. pouzivala som aj plet. kozmetiku, ta sa celkom da. deo su nic moc. vlasove veci pouzivam.

lauri

mirka23, nesuhlasim s tebou...sice vyrobky tesco a podobne nie su nic moc, to mas pravdu,ok, narovinu-je to hnus, ale Balea je vynimka, sama sa tomu cudujem, ale je to kvalitna kozmetika za malo penazi. Mam odskusane sprchace, su dobre a krasne vonaju, telove mlieka su tiez dobre, kremy ok, balzamy dobre, dokonca este aj tekute mydla su huste a gelove, o dost lepsie ako napr FA...jedine co som neskusala je vlasova kozmetika...a co sa tej prirodnej kozmetiky tyka, tak DM ma vlastny rad aj takehoto druhu-kozmetiku Alverde:)

ginngi

ja z Balei pouzivam pletovu vodu..., zda sa mi byt celkom fajn. potom mam aj pomadu, a telove mlieka..., nic mi z nej neskodi... :)

mirka 23

No asi nie je kvalitná. Je vyrábaná pre DM. To máš ako s Tesco výrobkami, sú menej kvalitné. No a na pleť s akné by som ju vôbec neskúšala, môžeš si riadne dobabrať pleť. Skús prírodnú kozmetiku.

alic3

ako kazda ina kozmetika. nieco ti z nej vyhovuje a nieco nie. ale co sa tyka tych pripravkov na opalovanie, tak su vzdy velmi dobre hodnotene v roznych testoch. takze su dobre znasanlive a fakt poskytuju ochranu aku maju.

fraisee

nieco je dobre nieco nie, napr mielko na opalovanie je nejake divne, pride mi akoby bolo stare. ale odlicovace su v pohode, aj sprchove gely - avsak vonaju asi 5 sekund.

katarína

Tato kozmetika je úplne super, každý mesiac ju nakupujem vo veľkom, keďže je cenovo dostupná a doposiaľ som nenašla rozdiely s inou drahou kozmetikou.

veikaa

ja s nou mam skuseností tiez...napr. take nalepky balea young su fajn aj plet. masky ale ked som si kupila sprch. gel cela som sa z neho vyhadzala aj moja sesterka...

marisssa

no ja som s nou velmi spokojna, ci uz financne alebo s vysledkami.hlavne sampony na vlasy+balzamy, ako aj sprchovacie gely.proste super!