awojky...čo hovorite na kozmetiku od Baley...je účinna?? lebo co som videla v DMku tak to nieje nieco extra drahe..ale neviem či sa to oplati...piste svoje nazory a rady... a co by mi najviac pomohlo na flaky po vyrazkach??? pleaase radte..diikii
Kozmetika Balea
Lauri, bola som včera v DM, pozerala som na tekuté mydla, fakt dobrá cena, ako v ľudovke, aj obal bol pekný, tak som jedno kúpila mame, tak uvidím.
Ja si kupujem z DM tampóny na tvár majú také veľké, čo mi vyhovuje pri odličovaní, že nespotrebujem tri, ale len jeden. A tiež kupujem vlhké utierky pre bábätká, deti síce nemáme, ale s manželom sme si ich obľúbili pri návšteve WC. Sú oveľa lepšie ako Tescové.
a ake skusenosti mate s ich samponmi??? a s ktorym konkretne mate dobru a s ktorym zlu skusenost???
Ja od nich zboznujem telovy kokosove maslo na suchu pokozku, je to taky krem, vo velkom polkilovom tegliku a skoro vzdy je to vypredane...a este sprchac Holunder - cierna baza, krasne vonia
jeden druh.stoji to par korun takze urcite stoji za vyskusanie :-)
ano.a je ovela lacnejsi ako nivea :-) hladaj pri sprch.geloch je to take oranzove
pouzivam od nich vela veci, podla mna kvalitne vyrobky a dobra cena. najnovsie milujem ich sprchovy olej
ja pouzivam telove mlieka, zubne pasty, sprch.gely, kremy a balzamy na vlasy Balea/DM a som s nimi zatial spokojna. sampony ale nie su ktovie co. a pre chlapov tam maju taku mini cestovnu penu na holenie, ta je fajn na dovolenku.