awojky...čo hovorite na kozmetiku od Baley...je účinna?? lebo co som videla v DMku tak to nieje nieco extra drahe..ale neviem či sa to oplati...piste svoje nazory a rady... a co by mi najviac pomohlo na flaky po vyrazkach??? pleaase radte..diikii
Kozmetika Balea
Akurat som si kupila telove mlieko balea- schoko-banane, je to uzasne:D mam pocit, ako keby som sa okupala v bananovom koktaile a poliala cokoladou:)))
my mame doma telove mlieko balea.je uplne obycajne ale asi najlepsie ake som vyskusala.teraz mame doma aj z avonu aj od garnieru ale toto mi robi dobre najviac a stalo okolo 60sk velke politrove balenie.takze som spokojna :)
ano, je aj malinove telove mlieko. a s tymi kremami na nohy, to neviem, nemam skusenost.
a este nemate niekto skusenosti z kremami na nohy znacky balea mama nedavno kupila starkej na narodeniny ale starka ich este nepouziva...mina este stare=) ...tak chcela by som veddiet ci su ucinne alebo sa oplati zainvestovat to lepsich a drahsich kremov na nohy?
jaj mnamky malinky...urcite si ho kupim a maju aj sprchovy gel aj telove mlieko malinove nie??
ano, maju niekolko druhov tych telovych peelingov. ja mam momentalne malinovy, ale ten najdes skor medzi sprchacmi, je taky jemnucky, su v nom original zrniecka z malin a voni ako cerstve maliny.
tak to je dobre a ake su este na vyber ci je len jedna ovocna vona???
a obsahuje rad balea bath aj peeling na telo???
pravidelne pouzivam odlicovat balea, ten dvojzlozkovy...nop to je nieco uzasne... :) je taky fajny mastny, takze svetko pekne zide dole, a na druhu stranu je osviezujuci...no parada... :) ostatne vyrobky som neskusala, lebo teraz och mam vela, ale ked sa mi minu, urcite baleu vyskusam :)