awojky...čo hovorite na kozmetiku od Baley...je účinna?? lebo co som videla v DMku tak to nieje nieco extra drahe..ale neviem či sa to oplati...piste svoje nazory a rady... a co by mi najviac pomohlo na flaky po vyrazkach??? pleaase radte..diikii
Kozmetika Balea
Ja pouzivam Balea sprchove gely, penu do kupela - krasne vonaju. Peelingy tam maju aj viac druhov, vyskusaj mozno iny co je v ponuke.
aj sa si myslím že Balea je dobrá značka. Majú úžasné sprchové gély a telové mlieka, a páči sa mi že stále vymyslia nejaké nové druhy. Šampóny som zatiaľ neskúšala, deodoranty nie sú dobré. Ešte som mala rada taký modrý peeling na tvár, ale už ho asi nevyrábajú, čo je škoda lebo bol super.
podla mna balea nie je o nic menej kvalitna ako ostatne. spociatku som tomu moc neverila ani ja ale teraz som spokojna. sprchove gely, kremy alebo balzamy na pery (take tie v teglikoch) priam zboznujem...aj ked tie balzamy uz asi nevyrabaju lebo ich uz par mesiacov neviem v ziadnom dm zohnat :( ale inak som spokojna
Elseve modro zeleny na caste pouzitie a modro ruzovy 2v1 ale je aj taky cely ruzovy a najnovsie tusim medovy, vraj aj tie su dobre. Nepouzivam vsetko od 1 znacky lebo nieco mi vyhovuje a nieco nie. A doteraz to spolu na hlave nezreagovalo, tak pohoda :)
no, ja pouzivam sampony, balzam na vlasy, krem na plet.... a som velmi spokojna....mama pocit, ze tie drahe sampony a koz,etika su drahe len kvoli znacke a reklame.....
a nieje to tak ze vsetko by sa malo pouzivat jednej znacky??? ked sampon elseve tak aj balzam alebo kondicioner elseve???...a sunnie ktory elseve konkretne pouzivas ja som mala na farbene vlasy a bol uzasny=)...ale srry to je mimo temy
dobre su balzamy na vlasy v takej flasticke s pumpickou - s kokosovym mliekom alebo broskynove. sampon mi nevyhovoval ani jeden, pouzivam vylucne Elseve.
no tak ja asi vyskusam ten dvojzlozkovy odlicovac lebo ja osm teraz vyhodila 126 sk za garnier odlicovac taky zeleny a mna asi z neho porazi ja si neviem odlicit spodnu linku iba ju dako rozmazem no neviem ale strasne som nahnevana...asi teraz vyskusam ten dvojzlozkovy ked ho tu tak chvalite
* banane
Ja mam strasne rada sprchovy gel Balea schoko-babane, vonia ako bananovy koktail s cokoladou:)) a zo samponov a kondicionerov..teda, vyskusala som vsetko, ale najlepsie su od Balea tie broskynovomliecne v bielooranzovom obale:) aj odlicovac na vodeodolny make-up moze byt.