Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika Balea

lucik

ahojte..chcela by som sa spytat, ci sa da nieco od znacky Balea objednat aj cez internet..pretoze my u nas nemame DM a strasne by som ju chcela vyskusat...Dakujem za odpoved

katu5ik

všetko tam tak krásne vonia:):) a telove mlieko na suchu pokozku je najlepsie ake som kedy vyskusala... napne mi ju, hydratuje, pretože je fajny husty mastny, ale zaroven sa rychlo vstrebe... no..nemam slov :) baleu mam velmi rada.. ked som si prvy krat kupovala, tak som tomu velmi neverila, vsak v dnesnom svete mame vsetci predsudky voči lacným veciam..alebo pochybnosti..ale teraz na nô nedam dopustit.. kvalitna:)

stanulik

Podla mna je balea vynikajúúúúúca aj cenovo dostupna,a podla mna aj niektore obycajne pripravky ako balea su lepsie nez tie drahee..niektore drahé su uplne onicom..ale toto je supeerr

TosHo

Ja používam od Balei peeling a je to najlepší, aký sa u nás predáva, podľa môjho názoru. Používam aj penové tužidlo fialové, kokosový šampón a kondicionér a som spokojný.

asdfjklô

no tu slahacku maju medzi sprchovymi gelmi. a tusim, ze je to z toho radu "balea young care", cize su tam take dve baby, inak to ma taky zlty obal, a inak normalne jak slahackova tuba, len mensia...

leila

ahojte baby, no chcem si kupit tu slahacku, ale v DM som to nevidela. Ako to vyzera alebo dajte link nech viem podla coho to hladat :) dakujem

veronicca

jeziiiis...ta slahacka je srandaaa..akurat som si ju kupila:D krasne vonia, ale co je podarene, ze to vychadza z tej nadoby fakt ako slahacka:D normalne by sa s tym dal kolac ozdobit:D:D:D a stoji 49 SK

jaja

fakt je to lacna kozmetika a ani jedna znacka nieje taka ako tato ...v kazdej kozmetike maju daky new vyrobok 2 krat za pol roka a v balei furt daco