Vopred sa ospravedlňujem všetkým zodpovedným psíčkarom.Mám až panický strach zo psov.Mám 37 rokov a dve malé deti.Tento strach u mňa vypukol minulé leto,keď som bola s detmi na prechádzke,a oproti nám sa vyrútili dva veľké psy,a ich majiteľ nikde.Mala som veľké problémy dostať do bezpečia moje deti.Ich majiteľa som neskôr vypátrala,a tvrdil mi,že to sú šteňatá salašnícke plemeno,a majú radi deti.Od tohto zážitku mám neuveriteľný strach.Bývam na sídlisku,ktoré je pri jazere,je tu veľa psíčkarov,ale dosť bezohľadných,nechajú ich voľne pobehovať,aj keď vedia,že je tu veľa detí.Bojím sa veľmi pitbullov.Ako sa mám brániť?Sú tieto bojové plemená pod kontrolou?Pretože niekedy sú ich majitelia úplny dementi,alkoholici.Čo mám robiť pri strete s týmito psami,existuje niaka obrana?Mám naozaj veľký strach,elektrický paralizátor pomôže?Ešte raz sa ospravedlňujem zodpovedným psíčkarom,ale mám strach o deti a ich bezpečnosť.
Strach zo psov!
antipsíčkar ja som opak teba ja milujem psov a som psickarka a ja som zazila par takych debilov co maju nebezpecnych psov, ale nevychovanych a to je debilizmus ludi, ktory nevedia vychovat psa k poslusnosti... Ja zboznujem stafordov to je nieco podobne pitbulovi, a nekupila by som ho lebo by som ho nevedela vychovat ale rozmaznat.... Moj ujo ma pitbula a je rozmaznany ako pudlik.... Ja mam 2 havoch... Teraz ti skor ublizi yorki ako pitbul a branit sa no ked je podrazdeny tak branit sa neda, ale ak vydis, ze su kludne, tak ti nic nespravia, no, ale ked nepoznas aky je tak nikdy nevies.... Mne nerobi problem ist k cudziemu psovi aj ked je to pitbul... Minule som doslova utekala k cudziemu stafordovi neviem mam 6 zmysel asi lebo som vedela ze mi nic nespravi, ale zvycajne sa pytam uz z dialky.... A co sa tyka volne pustenych psikov, tak to je uz pokutovane pokial viem aspon u nas to tak je a tie bojove plemena tak tie maju byt ak uz niesu povolene len osobam ktore maju nato opravnenie, no musia byt vycvicene a musia mat slusku poslusnosti neviem ci to schvalili lebo niesom doma na SR ale dufam, ze ano...