Vopred sa ospravedlňujem všetkým zodpovedným psíčkarom.Mám až panický strach zo psov.Mám 37 rokov a dve malé deti.Tento strach u mňa vypukol minulé leto,keď som bola s detmi na prechádzke,a oproti nám sa vyrútili dva veľké psy,a ich majiteľ nikde.Mala som veľké problémy dostať do bezpečia moje deti.Ich majiteľa som neskôr vypátrala,a tvrdil mi,že to sú šteňatá salašnícke plemeno,a majú radi deti.Od tohto zážitku mám neuveriteľný strach.Bývam na sídlisku,ktoré je pri jazere,je tu veľa psíčkarov,ale dosť bezohľadných,nechajú ich voľne pobehovať,aj keď vedia,že je tu veľa detí.Bojím sa veľmi pitbullov.Ako sa mám brániť?Sú tieto bojové plemená pod kontrolou?Pretože niekedy sú ich majitelia úplny dementi,alkoholici.Čo mám robiť pri strete s týmito psami,existuje niaka obrana?Mám naozaj veľký strach,elektrický paralizátor pomôže?Ešte raz sa ospravedlňujem zodpovedným psíčkarom,ale mám strach o deti a ich bezpečnosť.
Strach zo psov!
antipsíčkar ta kocka je zakladatelka tej druhej temicky o psikov, ona narazala na svoju temu co si jej napisala nato resp. tu si to napisala...
Keituskaaa-prosím,prečítaj si moje príspevky celé zo vcera o 13.55,o 14.46,a o 18.45.Asi si mladučká,ale chcem ti len povedať,že nie je pekné spomínať niekoho rodičov,ktorí do diskusie nepatria.Ja som totiž sirota,a možno to tiež súvisí so strachom o deti.Ale toto už prosím nerozoberajme.
keituskaaa,nerozumiem tvojmu príspevku,asi si si tieto príspevky neprečítala celé.No nič,stáva sa,ja sa nehnevám.
Ze naco je komu pes ked chodi do prace Az mi krv v zilach zovrela Nechutne...
ANTIPSICKAR co mas akoze proti ludom ktori pracuju a maju psa?!?!?! Moja buducnost vyzera to prdele tiez takisto ako buducnost asi 70percent Slovakov=robit robit robit!Kvoli tomu sa mam vzdat svojho sna?Alebo co?!?To akoze vsetci ludia ktori makaju nemozu mat psa??My nemozeme za to ze ty si asi nininka co jej tatinko plati vsetko a nemusi robit full time cely tyzden Tak sa tu nenavazaj!Toto je opodstatnene pre tych co maju psa v byte a su cely den v praci ale ti co maju dom s vybehom si to snad od teba nezasluzia nie???
antipsíčkar som rada, ze sme ti trosku pomohli, ale neviem ci by si spravila dobre ak by si deticky vzala na ruky, nebudem pisat preco, urcite vies, keby som bola v tejto situacii tak urobim asi tak, ako si to naznacila, pozornost dat na seba, nic ine by ma asi nenapadlo hoc ako sa poznam ja by som isla nanho ako na dieta, no to som cela ja...
moj priatel ma tiez psa...nejake bojove plemano...tusim staford..neviem ako sa to spravne pise...tiez ho odsudzujem za to, ze v parku psa pusti medzi deti..je pravdou, ze pes je hravy, neutoci, ale ako to tie deti a ti rodiia mozu vediet??...castokrat sa to stavalo ked sme boli spolu vonku a bolo mi to velmi neprijemne..ked na beziace deti vykrikoval zo 100 metrovej vzdialenosti, nech sa neboja, ze pes nehryze...a ma ho v malom byte..co ja plne vylucujem...
Kikina vieš,ja som tuto diskusiu založila hlavne pre to,aby mi poradili,ako sa brániť,keď sa k nám priblíži pes túlavý,zúrivý,pitbull,rotvailer a pod.O vlčiakoch som si myslela,že sú v pohode,ale niektoré príspevky ma prekvapili.Niektorí mi pomohli.Napr.Mirkaa,na jej radu už mám v mobile číslo na mestskú políciu,Fiona mi pripomenula,že pes vycíti môj strach a Vanilyeyes mi dala tip na na jednu stránku,ktorá je naozaj poučná,ako sa chovať pri strete so psom.Ja len neviem,keď by som obe deti zdvihla na ruky,či by sa psi vrhli po mojich nohách,alebo by išli aj po nich,alebo mám deti odohnať,a obrátiť pozornosť na seba,ale,aby potom neublížili deťom.Ten elektrický paralizátor,neviem,či by som ho dokázala použiť,ale keby ma strach prinútil,či by to v psovi skôr nenaštartovalo až nepríčetnosť.O tomto by mala byť prevažne táto téma.Ale ja ďakujem naozaj všetkým,aj niektoré príspevky od psíčkarov ma trochu ukludnili.
citam tu ako sa jedna druhu obvinujete..najlepsie napisane jedno hovno hore-dolu a bude hnoj.no kazda mate v niecom pravdu.za psa je zodpovedny majitel,teda mal by byt.a tie macky to je este horsie az katastrofalne,pri psovi mate aspon aku taku istotu ze je zaockovany ale co som tu citala tie macky v petrzalke...hruza.u nas v dedine je to tiez premnozene,macky, ale ked sme robili synovi pieskovisko radsej sme urobil zatvaracie a aj ked nasu macku pravidelne davame ockovat istota je istota.a na mestske ihrisko by som dieta urcite nepustila tam su v piesku aj horsie veci ako zvieracie vykaly
antipsíčkar ne nic som si nepomylila len ma uz nebavi sa tu hadat no ani ne hadat, ale chapes hej viem o tej holke z VB.... Kazdy ma svoj nazor, ale kazdy nieje rovnaky a to si treba uvedomit nieje psickar ako psickar... Ja zbieram hovienka po svojom psovi a ma uraza ked niekto nas hadze do jednej kopky akoze chapes a co sa tyka deticiek tak je dost nebezpecne aj hlavne pre nich co sa tyka volne pustenych velkych ci malych psov, ale aj dospely su ohrozeny ked je pes rozzureny je mu jedno ci dieta ci dospely... vyznelo to hnusne, ale nemyslala som to tak, ale neviem ako to povedat... davaj pozor na deticky!!!