aky mate nazor na dnesnu vysku rodicovskeho prispevku,podla mna sa tym percento populacie bude nadalej iba zmensovat.
Matersky prispevok-3rocna almuzna
zero3 ked ti tak strasne nevyhovuje zit na Slovensku, tak odid do zahranicia, nie sa len stazovat. Ja zijem v USA, lebo sme si povedali, ze stazovat sa nebudeme.
Tu nedostanes od statu ani halier preto, ze mas dieta, tak si to pod skusit. A to, ze tvoja VS manzelka zaraba 13000 je jej vizitka. Prestahujte sa tam, kde zarobite...Rob pre to nieco, nestazuj sa pri pive, ake to je vsetko hrozne zle.
Buduci golem,chces povedat,ze tvoja manzelka na materskej pobera len tie peniaze,ktore si sama odviedla?Aj na nu idu odvody ostatnych ludi,co zarabaju,ci uz lepsie,alebo horsie.A co by si povedal na to,keby sa vam narodilo chore dieta a musela by s nim zostat doma a 24 hodin denne sa o neho starat este aj v dospelosti?Myslim,ze by velmi rychlo zabudla na to,kolko zarabala.
presne tak poctivostou daleko clovek nedojde...
Ja neviem, ale stale plati."Poctivou pracou k chudobe"
Co mame znamych podnikatelov, tak veru poviem, ze priznali, ze poctivo to nejde a stale musia dakoho podplatit a to je proti mojej srsti!
a este ako moze clovek odvadzat viac statu,ked nema ani moznost zarobit...a malo kto da zarobit poriadne ludom,vsade je len minimum...A PRITOM MOZES MAKAT OD RANA DO VECERA...
golem,ale to je osud zeny,a zena vychovava,obcana aj pre stat...a ako uz pisal zero...raz tie deti budu tiez zarabat atd.ja osobne uz mam dost velke deti,ale ked si spomeniem na svoju matersku,to je len pre dieta,a co zena?zena ma s coho zit?je to na zamyslenie vsetko...a este ked manzel tej zeny malo zaraba a nemaju ani od nikoho pomoc ani ziadnu zahradu kde by si prilepsili,tak len sa zivori ,a potom sa cuduju,ako sa medzi sebou zabijaju,mamicky vyskakuju z okien aj z detmi...
myslim si, ze v prvom rade by sa mal stat postarat o rodiny tak zdravotnictvo pre ludi,zamestnanie...ale im ide o svoje blaho a na ostatne kaslu
...no a tak ako je nespravodlive,ked clovek maka a dostane minimum,tak je asi nespravodlive,ked zena vela odvadza statu a dostane malu matersku...
vo svete je stale nieco nespravodlive...
..snad nase deti maju tu istu krv ako tvoje a potreby maju rovnake, ci sa chces vyvysovat, ze ste nieco viac?!
Ak ty zarabas dobre, tak si mozte dovolit mat, na co si spomeniete.My si to dovolit nemozme a idu z toho na cloveka depky ti poviem.
Ked poplatime vsetky seky tak nam ostava len ten rodicovsky prispevok a troska do konca mesiaca.A ked niekto zaraba viac, tak by nemal mysliet aj na druhych? Tak to v spolocnosti chodi a je to spravne.Ked mu kypi z taniera a nevie co od rozkose?Nemyslim prave teba.
Vies, nie v kazdom odvetvi sa dari az tak ako v podnikani a okradani!A nie kazdy moze byt politikom a zarabat, tak ze to prevysuje potreby!
Starostlivost o dieta je snad zrovnatelna s pracou za min. mzdu, ak nie viac by mala byt ohodnotena!Lebo do prace chodis max 12 hodinovky, ale toto je neustale 24 hod. bez oddychu.
Ale pre mna su deti darom a som na ne hrdy.Len praca manzelky a mnohych zien je v tomto pripade velmi PODCENENA!
rec je tu o peniazoch.
a ked niekto ziada, aby dostal viac, nez odviedol, znamena to, ze moja zena dostane menej, nez odviedla (pretoze mala prilis vysoky plat).
to je cele, to nie su peniaze statu, to su peniaze ludi, ktori viac zarabaju.
a tie ziadas, cize ziadas priamo peniaze, ktore mal dostat moj syn (pretoze jeho matka ich odvadzala dost).
je velmi lahke zit z penazi inych, ale aspon nejaka vdacnost by bola namieste.
a poslancov a podobnych prizivnikov, to tu radsej neriesme.
takže podľa golema je najlepšie ísť na materskú až v dôchodku.....je vidieť že namá deti a rodinu