Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Matersky prispevok-3rocna almuzna

:

primitivka Maria.. Napis nieco mudre, ak chces aby si ta ludia zacali vazit. Mila Maria, tak o com bol komunizmus, ved si ho zazila, tak chceme vediet.

lego

Ja som nemusel citat knizky, rodicia sa so mnou radi rozpravali aj o situacii v state. Uz vtedy som vedel viac ako ty :-DDD Sorry, ty nadavas na mladych ze si nevazia starsich, ale zamysli sa nad sebou a nad tvojim pristupom.

lego

Co sa mi vysmievas? Ze som mlady? To by si mi skor zavidiet mala :-DD Ty si stara a vymleta, to je ta najhorsia mozna kombinacia. Mal som sice 9 rokov ked padol rezim, ale za to som chodil do skoly a na vysku, kde som vstrebal relevantne informacie. Tebe evidentne vzdelanie chyba. Stavim sa ze ty ani nemas potuchy o systeme sucasnej vlady. Len si zila tu dobu, slepa a hlucha ako kazdy pred tebou..

[zruseny12]

lego,sak ty si bol maly ked bol komun.a to, co ty sa docitas v knihach...:0))))...
tak,sa nehnevaj,ale polovicna pravda,ako vsade...prosim ta 28 rokov,ty si tahal dreveneho kacera,ked ja som uz makala...mozes daco rozpravat o tom...no tak s vami sa urcite tu zatazovat nebudem...

lego

Stat vtedy rovnako pomahal aj tym co makali, aj tym co sa ulievali, preto sme deodnes taki zadlzeni voci svetovej banke. Na kazdeho jedneho obyvatela je to niekolko desiatok-tisicovy dlh. Este aj deti tvojich deti to budu splacat. Myslis ze odkial vtedy stat mal tie peniaze, z DPH? Komunizmus umelo drzal ekonomiku nad vodou. Vidim ze mas brutalne nedostatky.

lego

Maria, ty by si mala citat vela kniziek, aby si pochopila suvislosti :-) Komunizmus vychovaval lenivcov, pretoze vsetci boli rovnako ohodnoteni, bezohladu na to ci sa snazil alebo sa ulieval. Napis si na celo ze si nechapava...
wwww mam 28.

[zruseny12]

www...no,len aby raz aj na teba neprislo,podla toho ako sa ty tu vyjadrujes ku druhym a aka si sebavedoma,len aby si raz nechodila po zobrani...a nezavidim ti vobec,lebo ja sa az tak zle nemam,tu sa len diskutuje a ty si sa tu prisla len chvastat,o urazat kazdeho...
no,neviem ci ty nebudes ta IRENKA....MAJ SA KRASNE...

[zruseny12]

))))....ze robosi,sak ste pisali,ze starsi ludia boli v komun.lenivci....co tu pises za nezmysli,a ze teraz robosom sklapli huby...to je ale vyjadrovanie,hlavne,ze ked svetlana nieco napisala,tak aka urazka bola to pre teba...?si obycajny sobec...nic ine...
a ak nemas do koho rypat tak si rypni doma do niekoho a nie do ludi tu,a ked tebe niekto nieco napise,tak je zle...

wwww

lenuliatko, kazdy uvazujuci clovek sa chce predsa zabezpecit, nikoho nebavi zivorit. S manzelom sme sa kedysi daaavno dohodli, ze ked bude mat on 50 rokov, pojde do dochodku, lebo budeme mat zarobenych dost oenazi. Keby sa mi chcelo robit do 70tky, tak by ma nezaujimalo, ze som mala 20 rokov, mala by som hned decko. Ty by si mala kulove s prehadzovackou, keby si sa dobre nevydala. Zili by ste u rodicov, ty by si fakt mala co najmenej hovorit, radsej dbaj na to, aby tvoj somarik este dlho tahal vozik. Az si na nieco zarobis ty, tak sem napis a poprosim bez tych strasnych gramatickych chyb.