Matersky prispevok-3rocna almuzna

lenuliatko

www no len sa neposer kvoli mojim preklepom.radsej pozeraj na svoje hovadiny co pises.mala som asi privelke stastie ze som sa vydala do bohatej rodiny ale to nic neznamena!to akoze mam zadarmo vsetko?manzel pracuje a studuje keby nepracoval nemame peniaze.jedine stastie je len to ze maju firmu a ma kde pracovat.keby sa nam mala pritrfaila uplne nahodou a vydavala by soms atehotna a on by nemal kde rpacovat boli by sme v riti.a preco??????lebo z mojej ubohej materskej by nevyzil ani pes.tak sa nevyvysuj nad ostatnych

kristofova

Maria kto by mi mal ublizit? Cely system bol na hov.o. Ja sa nevyvisujem, dalsim prinosom tejto doby je, ze ludi nahradili stroje.

svetlana6

este ze mame na Slovensku tolko roznych "tiezvysokoskolakov", ktori su neskor managermi, podnikatelmi a inymi biznismenmi. vzdelanie a peniaze- skoda ze arogancia ostava. a k takymto ludom by mali vzhliadat "robosi" (a napr. nakladaci uhoriek :o) fakt neviem akym pravom sa vyvysujete nad obycajnych robotnikov. keby nebolo ich by ste nemali nic. ved praca ako kazda ina a musia byt aj pekari aj stolari...skoda reci. je mi vas luto. a potom kto je tu obmedzeny :o(

stavebnica

lego,chod k zene a venuj sa jej,ked si tak uzasny manzel.A nechaj ludi na fore,nech si tu diskutuju.Si arogantni a hlupak.

[zruseny12]

kristofova,chapem ta,mozno ti ublizili nejak,ze teraz maS takyto postoj,aj mne jedna osoba ubliz.komun.ale to neznamena,ze budem teraz nadvat na vsetko,ved ziadna doba nie je 100%...

lego a k tebe uz len tolko...ja nenadavam na vsetkych mladych...len takych ako si ty....ked si si nevsimol tak som pisala,ze mlade rodiny to maju dnesnej dobe tazke,ale ty tu chodis len pre zabavu a nie aby si prispel normalne...mne je milsi BWZDOMOVEC,ako clovek ktory ma IQ 160...a sobec,na N....A NEVIDI SI NA SPICKU NOSA...

lego

Maria, keby sa dalo tak by som ti z neho kustik dal, este aj tak by zostalo pre mna dost :-)))) Nechapem ze este dnes existuju takyto nevzdelani ludia, no vazne som zhrozeny :-(

kristofova

Za komiku sme mali zakazane citat zahranicnu literaturu, citali sme iba to, co nam "nasi vladcovia" strcili do ruk. Nemohli sme pocuvat zahranicnu hudbu, bola zakazana. Ked si si zohnala nejaku zahranicnu platnu, hrozila ti basa, ked si prehovoril inym cudzim jazykom akou bola rustina, tiez. Ked ta niekto udal za urazku pezidenta, hrozila ti basa tiez. V telke sa vysielala iba nasa produkcia, clovek nemal moznost vidiet, co sa deje za hranicami, lebo si vycestovat tiez nemohol, aby si nahodou nevidel, sko sa ti ludia maju dobre. Sukromne vlastnictvo? To si vyhod z hlavy. Jeden dom ti staci aj to musi byt kocka.Sukromne podnikanie? Phe.. taky pojem ani neexistoval, clovek nemal ani slobodnu volu, vsetci sme boli riadeni ako taki pajaci a usta sme otvorit nemohli. Tak taketo to bolo vtedy uzasne, ze pani Maria?

kristofova

Maria za komunizmu nakladala uhorky vela rokov, preto je taka zakomplexovana, zavidi dnesnej generacii:-)) Ja mam 46 a mozem potvrdit ze realita bola taka ista- hrozna ako to mudre knizky pisu. Po rezime som s manzelom zacala podnikat a zila som si svoj vysnivany sen az dodnes:-) Lego nenechaj sa vyprovokovat, sprosti ludia vzdy boli a budu. Pekny zvysok vecera.