Caute ludia, co myslite je vodna fajka viac skodliva ako cigarety alebo naopak? Niekde pisu tak, inde naopak. Ja ju uz fajcim dost dlho ... nooo vlastne tak cca 2roky ale nie intenzivne, sice pravda je ze odkedy ju mam doma tak si bez nej neviem predstavit rozne oslavy. Fajcim ju cca 1-2x tyzdenne. Este ze nesom na tom zavisla :) Vlastne to sa vraj ani neda /mozno jen psychicky. Fajci ju sem niekto? Aky tabak mate najradsej?
Vodna fajka
osobne si myslím, že vodná fajka je menej škodlivá aj keď určite to nie je práve najzdravšie aj tak :D
podľa mňa sú v tom isté rozdiely, že to nie je úplne to isté ;)
tak tabak ako tabak. pre mna je to stale to iste. ono je podla mna len ochuteny a taky mokry.
Tak niekomu prekaza aj to, ze to nie je tabak a moze z toho kaslat :)
pri vodnej fajke sa ale nefajci klasicky tabak nie? to by nemalo byt potom take skodlive ako cigareta
na mna to tak drsne posobi ked ju fajci muzske pohlavie :)
Alebo si proste len nezvyknutá. To máš ako s fajčením, tiež na začiatku asi každého zkašle z toho.
Skusila som parkrat, ale na zaciatku ma vzdy drhne, tak ma to tak nelaka, asi to neviem :)
mne sa paci akurat ta vona z toho.
Skúsila som to, ale nejak ma to neuhúrilo veru. Stále je fajčenie a to mi je prosti srsti.