neustala ospalost

Príspevok v téme: neustala ospalost
neviemani

dobry den,
mam problem,ze sa stale citim ako pod vplyvom nejakych omamnych latok, proste som taky unaveny,,a oci sa mi zatvaraju,,,ani sa mi nechce velmi spat,ale som taky zvlastny proste,,,a citim sa tak ako keby som nezil v realite,,ale ako keby to bol len sen,,
tento pocit mam uz mesiac aj daco,,,chodil som po vysetreniach nikde nic,,,na krvi nic nezistili,dalej rtg pluc nic,,,echo srdca nic,,sono brucha tak isto nic,,jedine zaujimave, zistili na očnom,zmeny na očnom pozadi,,ako keby som mal hypertenziu
apritom tlak vysoky nemam,,
este jedna vec,,asi cca od vtedy ako mam tento pocit,,som chcel vyskusat marihuanu,a tak som sa dal dole,ze som musel ist do nemocnice,,,nemohlo vtedy dojst knejakej poruche v mozgu aelbo co?

ooo

lekári všetko zvaľujú na jarnú únavu, mne to aj v decembri povedali... nevedia čo povedať, tak je to jarná únava. Ale to je hlúposť a tento chlapec tu žiadnu jarnú únavu nemá

RNG

Jarna unava je realna. Obsahy vitaminov a ich prisun sa so sezonami meni. Na jar mame najmensi prisun vitaminov, lebo napr niekolkomesacne zemiaky stratia hodne z vitaminov skladovanim , tak isto mrkva,jablka, a ine zeleniny a ovocia.

ooo

to je celé hlúposť s tou jarnou únavou, doktori sú z toho proste posratí, lebo nevedia, čo vám je, tak to zvalia na nejakú takú stupiditu... poznám tieto stavy, je to derealizácia ako to tu už niekto nazval, človeku sa zdá, že ani nie je na tomto svete, akoby svet plynul popri tebe a ty si bol neviditeľný... plus tá únava, točenie hlavy, búšenie srdca, pocity na odpoadnutie, nahováranie si smrteľných a chronických chorôb (vieme s Myis o tom svoje, že moja?). Hlavne sa neboj a nestresuj sa z toho, čo ti je a či to je niečo vážne. Nie je, je to psychika a preto sa musíš hlavne upokojiť a prestať premýšľať nad tým, že čo to preboha môže byť. Proste zober ako fakt to, že je to stres a že toto teraz potrebuješ riešiť. Mne trvalo cca rok kým som to pochopila, upokojila sa a veci sa začali zlepšovať. Nemôžem povedať, že je to v pohode, ale zlepšilo sa, no...

neviemani

:( ba,,udrel som si krk,ale to uz bolo pocas toho ako mi takto je,,uz mi je tak mesiac,,,a to asi pred dvoma tyzdnami som si krk udrel takze to to nebude, jarna unava, uz mi to vela ludi povedalo,neviem, od krčnej chrbtice mozno, chrbticu mam pokrivenu,,ale podla mna z toho mi tak nieje,,je to nieco ine a neveim co :(
evvka a tebe je tak uz kolko?

no hej.......

nemal si nejaky uraz, nespadol si, neudrel hlavu/mozno nieco co povazujes za banalne;/..alebo ide o jarnu unavu:-))kup si kvalitny multivitamin.a moze ist aj o vegetativnu dystoniu, ked tvoj vegetativny nervovy system je v nerovnovahe.alebo o krcnu chrbticu:-(.ainac, cim dlhsie spis, tym budes sa citit viac nevyspaty, teda aspon u mna to tak je.a takisto, ak sa zobudsi v case snu, ked sa ti cosi sniva, takisto budes sa citit velmi slaby, unaveny, kedze v case ked sivame mame uplne uvolnene svalstvo.

evikk

No tento probelm mam aj ja...doktorka mi vzala akurat tak krv a povedala ze mam kraaasny krvny obraz...a ze to je jarna unava...Som zvyknuta chodit neskoro spavat ale aj ked spim do 12 tak som unavena. Mam taky divny tlak v hlave...NEviem to popisat...

neviemani

a este nieco uz tri dni po sebe som sa zobudil strasne unaveny proste isiel som spat okolo 11 vecer zobudil sa o 9,,ale tak unaveny som sa zobudil,,ze som ani nohou nevedel pohnut,,potom som to dospal este do 12,,a ledva som sa pozbieral,,neviem co sa to so mnou robi

neviemani

no teraz som bol von na kus,,na dve hodinky,ale ako mi zacalo byt tak to uz nechapem. je mi ako v sne a to doslova,,,,ani neviem ze toto pisem,,mam pocit ze si to len predstavujem,,poradte mi prosim ja sa uz z toho zblaznim :(

neviemani

tiez to nemam rad,ked niekto fetuje a kraviny,a marihuanu fajci tri krat denne,,
to ze som to skusil neznamena ze som to na tom zavisly,,
po 1,ani nepijem ani nefajcim ani nedrogujem

neviemani

sissinka22: ty asi nevies co je fet,
marihuana fet nieje,a je to v niekolkych krajinach legalne,ba dokonca ma aj liecive ucinky
tak prosim ta netrep kraviny lebo ma iba vytočiš