neustala ospalost

Príspevok v téme: neustala ospalost
neviemani

dobry den,
mam problem,ze sa stale citim ako pod vplyvom nejakych omamnych latok, proste som taky unaveny,,a oci sa mi zatvaraju,,,ani sa mi nechce velmi spat,ale som taky zvlastny proste,,,a citim sa tak ako keby som nezil v realite,,ale ako keby to bol len sen,,
tento pocit mam uz mesiac aj daco,,,chodil som po vysetreniach nikde nic,,,na krvi nic nezistili,dalej rtg pluc nic,,,echo srdca nic,,sono brucha tak isto nic,,jedine zaujimave, zistili na očnom,zmeny na očnom pozadi,,ako keby som mal hypertenziu
apritom tlak vysoky nemam,,
este jedna vec,,asi cca od vtedy ako mam tento pocit,,som chcel vyskusat marihuanu,a tak som sa dal dole,ze som musel ist do nemocnice,,,nemohlo vtedy dojst knejakej poruche v mozgu aelbo co?

neviemani

sissinka22:Ty sa nauc citat,
po
1, som to mal iba 1 raz v zivote
2,ak nevies cim prispiet a nudis sa tak na internete,ze musis spammovat do mojej temy nezmyslami,tak radsej ani nepis

sissinka22

neviemani moj zlaty a to sa nas pytas co je s tebou ked fetujes??? vy niektori uz naozaj nie ste normalni, toto je portal o zdravi ked si si nevsimol..
prestan fetovat a vymyslat sprostosti, radsej sa venuj niecomu dolezitejsiemu a nerob blbosti, ked nevies co s časom...

myis

Neviemani, daj si urobit test a potom sup na dietku a protokol Dr. Berksona, cistit pecen.. Ak sa ti to potvrdi, tak ta caka este zopar blbych dni..

neveimani

kua no s tymi teplotami si ma dorazila,,presne a ked idem zaspat tak mam pocit ze vybuchnem od tepla,,pritom na nohy mi je zima,,iba na hlavu teplo

myis

Bola som unavena, ale hrozne, citila som sa akokeby som nebola vo svojom tele z tej unavy, mavala som trosku zvysene teploty vecer, zlta som nebola ale to je len 25% ludi

neviemani

a zvyseny som mal jedine kreatinin a alkalicku fosfatazu aj to len o kusok,neviem ci to bude mat suvis so zlatackou,,ale tak mamu mam zdravotnu sestru,povedala mi ze mi vezme krv,,a spravi testy na zltacku

RNG

Ja stale hovorim , lezie na nas epidemia roznych tazko zistitelnych nakaz (boreliozy, chlamidie, parazity(teda nie len crevne),niekolko virusov-permanentnych rezidentov v tele, mykoplazmy, kvasne infekcie a plesne) a tieto pracuju v suhre a oslabuju nas.
U niekoho vedu az k chorobam "bez priciny=autoimunnym" ako ich nazyvaju lekari.
Preto zdoraznujem zvysovanie obrany:selen, zinok probiotika a rozne prirodne sirokospektralne antimikrobialne latky, ktore pri svojom sirokom zabere zasiahnu aj velke mnozsto horeuvedenych

myis

Elessar, na beznom odbere to nezistia ak sa nezameraju prave na to.. Na to musis mat specialny test.. Ako ked mas chlamydie, boreliozy, to tiez nezistia ak sa na to nezameraju.. A ked mi to navrhol moj doktor tak som sa zhrozila, ze co?? Spravil testy a mal pravdu.. To nespominam, ze predtym som kolko testov absolvovala a nic mi nezistili..