dobry den,
mam problem,ze sa stale citim ako pod vplyvom nejakych omamnych latok, proste som taky unaveny,,a oci sa mi zatvaraju,,,ani sa mi nechce velmi spat,ale som taky zvlastny proste,,,a citim sa tak ako keby som nezil v realite,,ale ako keby to bol len sen,,
tento pocit mam uz mesiac aj daco,,,chodil som po vysetreniach nikde nic,,,na krvi nic nezistili,dalej rtg pluc nic,,,echo srdca nic,,sono brucha tak isto nic,,jedine zaujimave, zistili na očnom,zmeny na očnom pozadi,,ako keby som mal hypertenziu
apritom tlak vysoky nemam,,
este jedna vec,,asi cca od vtedy ako mam tento pocit,,som chcel vyskusat marihuanu,a tak som sa dal dole,ze som musel ist do nemocnice,,,nemohlo vtedy dojst knejakej poruche v mozgu aelbo co?
neustala ospalost
MYIS...moze byt,ale NEVIEMANI pisal, ze mu lekari nic nezistili...preto sa domnievam, ze moze ist o depresiu. ale samozrejme neodporucam hned utekat za psychiatrom, ak to nie je akutne. preco??? pretoze psychiater cloveka hned zacne krmit liekmi, to je na beton. ak by to ale neustupovalo, pripadne sa este zhorsilo, lieky mozu pomoct. najskor by vsak mozno bolo vhodnejsie vyskusat vsetky mozne alternativy a lieky si nechat ako poslednu moznost.
To sa stalo aj mne pred skoro dvoma rokmi, tie iste symptomy a tvrdili, ze mam depresiu, pchali mi antidepresiva a tvrdili, ze som zdrava a mlada a nemam sa stresovat.. Ja som tomu ale neverila a zmenila doktora. Nakoniec mi zistili zltacku.. Zo sushi alebo ustric..
NEVIEMANI...na jednej strane ta upokojim, na druhej mozno vystrasim. tebou popisovane stavy vyzeraju na depresiu. "dal si sa dole"...drogy mozu byt jednym zo spustacov depresie, nie je to nic nezvycajne.
...ta unava je typickym priznakom a ten pocit "s hlavou v oblakoch" sa odbornou terminologiou nazyva "derealizacia" a je rovnako beznym symptomom depresie.
...kym je to vsak iba o unave, bud rad, mas iba lahsiu depresiu, ktoru je mozne odstranit potravinovymi doplnkami (odbornikom je tu RNG), aerobnym sportom, pozitivnym myslenim...najlepsie vsetkym dohromady. zacni vsak na tom makat, lebo ak to prerastie v tazsiu formu, moze to byt velmi zle. depresia je jedno hnusne zakerne ochorenie, pri ktorom ide o psychicku bolest, co je omnoho horsie ako bolest fyzicka.
neviemani122@azet.sk
Neviemani,napíš mi svoj email, poradím ti prírodné doplnky, ktoré veľmi dobre vzpružia organizmus, sú bez chemických prídavkov, berú ich aj vrcholoví športovci a sú na ne dobré ohlasy.
luxia presne,,,spat sa mi spi dobre,,a velmi lahko,,lahnem a spim ako dudok.. mrzi ma to ze sa citim ako pod vplyvom drog:( a pritom ziadne drogy neberiem a neprechadza nic proste,,mesiac mi je stale tak isto tak divne,,, na EEG tak isto nezistili nic,,cize ja uz neveim fakt
lenzr 5-htp je vhodnejsi pre ludi ktori su malatni z toho dovodu ze nemozu po nociach spat.myslim ze neviemani ma normalny spanok a napriek tomu sa citi unavene a bez energie
Pri sokoch sa vytvori niekedy nedostatok neurotransmiterov, hlavne serotoninu, cim sa oslabi cyklus hlbokeho spanky, takze si telo v noci neodpocinie poriadne a clovek je ospaly aj cez den. 5-HTP na noc moze nastartovat spat normalny cyklus spanku.
no to som uz tiez pocul,uvidime kym neodpovedie odbornik RNG
hormony mozu byt, napr zo stitnej zlazy je unava