neustala ospalost

Príspevok v téme: neustala ospalost
neviemani

dobry den,
mam problem,ze sa stale citim ako pod vplyvom nejakych omamnych latok, proste som taky unaveny,,a oci sa mi zatvaraju,,,ani sa mi nechce velmi spat,ale som taky zvlastny proste,,,a citim sa tak ako keby som nezil v realite,,ale ako keby to bol len sen,,
tento pocit mam uz mesiac aj daco,,,chodil som po vysetreniach nikde nic,,,na krvi nic nezistili,dalej rtg pluc nic,,,echo srdca nic,,sono brucha tak isto nic,,jedine zaujimave, zistili na očnom,zmeny na očnom pozadi,,ako keby som mal hypertenziu
apritom tlak vysoky nemam,,
este jedna vec,,asi cca od vtedy ako mam tento pocit,,som chcel vyskusat marihuanu,a tak som sa dal dole,ze som musel ist do nemocnice,,,nemohlo vtedy dojst knejakej poruche v mozgu aelbo co?

myis

Proti ostatnym (B,C) som aj tak ockovana ale zlakla som sa ked mi prisli vysledky, uz som myslela, ze zomieram :-))) Moj doktor povedal, ze on to tiez prekonal, ale vraj ja mam stastie, ze nie som zlta.. Ja zijem pri mori v juzanskej krajine a tie morske veci su sem-tam nebezpecne..

neviemani

:( uvidime este chvilu ako to zvladnem a ak to nebudem zvladat tak potom...lenze mna to uz ani nejak netrapi nejak mi to je jedno,len keby mi tak zvlastne nebolo

jofko

neviemani, mám velmi podobné príznaky, liečim sa už 3 roky na depresiu a stále sami chce spať, snažil som sa o depresii
veľa prečítať a preto chcem povedať že má veľa príznakov ale niektoré majú spoločné.
Ja by som radil navštíviť psychiatra je to uplne normálme a ak sa ti diagnóza nebude zdať môžeš navštívit iného.Keby nie psychiatra tak som už pod kytičkami.

ooo

psychika dokáže porobiť hrozné veci s človekom-to ja dobre viem. Niektorí ľudia majú však obrovský problém tomu uveriť a trápia sa ako blázni a potom sa nemôžu vyliečiť, keď si nepriznajú podstatu problémov. Máš za sebou dva rozchody, môžeš to vedome brať, že je to ok, ale podvedomie si myslí niečo iné a niekde sa to proste prejaví...

myis

ahoj ooo, to mas pravdu, mne to povedala aj pani, ku ktorej chodim na akupunkturu, ze teraz doktori vsetko zvaluju na stres, depresie a unavu.. Mne to tiez tvrdili a nakoniec z toho bola zltacka, takze asi tak..

neviemani

ooo: neviem,mozno to je to,ale pochybujem ze psychika moze taketo stavy vyvolat,,moze ich zhorsit ale vyvolava ich nieco ine,,,ved predsa v prvy den ked mi bolo zle,,,tak som to zbadall,a nie navodil som si to,,,uz potom som si zacal nahovarat,,
ale no,ja fakt neviem