pokaslala som to

envy1234

milan, ak som v podobnej situacii ako ty s tvojou byvalou priatelkou, predsa len sa mnohe veci lisia.. napr. ten moj nie je "ochotny" trpiet tak dlho, kym sa ja rozhodnem.. chcela som len cas, stale som len pocuvala ako mu je mizerne.. on dal kopacky mne a ja som sa mu nestazovala.. jeho mamina vcera lobovala, tiez ze ako sa obaja trapime a nech si dame este sancu..mam pocit akoby nikto nemyslel na mna, na to, ako sa citim, ako myslim, ako sa BOJIM mu verit a na to, ze nie som handra, s ktorou mozu vsetci zametat ako sa im paci...

MilanM3M

Ahojte baby,
dakujem sisi, mam sa tak 50 na 50.
Drzim Ti palce, zvladnes to, ako si zvladla aj tie veci predtym.
envy, slovan prehral, to je skoda :)
a envy, si v podobnej situacii a mas podobne pocity ako moja priatelka. Je to absolutne na mieste a zasluzime si to za to, aki sme k vam boli. Mate pravdu. Ale je len na Tebe a na Nej, ci sa ku mne vrati, ci ma miluje viac, ako ja ju a dokaze mi odpustit. Vsetci robime chyby, niekto väcsie, niekto mensie. Otazka je, ci nas prijmete takych, aki sme. A ci mi Vas budeme milovat takych, ake ste (urcite budeme, aj milujeme!).
Vcera som ju pozval na muzikal, ale bude vtedy v praci..
Aj napisala, ze som sa zlepsil o 5%, co ja povazujem za uspech :)
Ale aj to, ze som vyzvedal u kamarata, ale to nie je pravda. On mi pisal. Skor by som to nazval, ze som bol ziarlivy somarik.. Verim, ze laska zvitazi nad kazdym hnevom.
Ja tiez nie som naj, aj ja som bol na azetku, aj ja som robil chyby, tak ako ona, ale dolezite je povedat si pravdu, pozriet si do oci, odpustit jeden druhemu, a ak mame my aj vy byt dalej spolu, tak si jeden druheho vazit a ctit takeho/taku, aki sme..
Drzim Vam palce.

envy1234

sisi, chod rano k svojmu gynekologovi, poradi ti viac ako my.. a mas urcite skveleho partnera, som presvedcena, ze to dobre dopadne...

co sa mna tyka.. jeho mamina bola celkom ok, sice lobovala, ale s mierou... potom som sa stretla s ex, snazil sa ma presvedcit ze sa zmenil... dostala som kvetinku... skoda, ze len vtedy, ked sa snazi o mna bojovat, je taky pozorny a mily... doteraz ma mal ako samozrejmost... a vecer som bola kukat hokej s kamaratmi aj s tym mojim naj... a to bolo fajn.. rozplakala som sa (a nie preto, ze sovan prehral)a ten moj naj kamarat dosiel za mnou, ze nech nie som smutna... ze ide predovsetkym o moj zivot, nech sa netrapim... toto mi moj ex nepovedal este ani raz... nezmenil sa, je stale taky sebecky.. ale ked mne je ho luto, je mi luto aj toho spolocne straveneho casu.. nechcem to zahodit..i ked je prevda, ze to in zahodil uz davno.. teraz tvrdi ze si uvedomil ako ma miluje a ze chce byt stale so mnou.. ale neviem, ci mu verim...

sisisissi

nepochybne mas pravdu , suhlasim s tebou, lenze ja este nemam vytvorene financne zazemie pre babatko... Velmi by sme ho chcela ale neide to. Ako si to mam vyvolat?

sisisissi

Ahojte, leila presne si uhadla co to je... No mADEMOISELLE, MYSLIM ZE UZ AJ TY SI SA DOVTIPILA O CO IDE, AK NIE, NAPIS A napisem maila, baby ja mam taky strach, fitko nezabralo, ani brusaky ani nic, musim skusit to vino, ale ja nemam rada vino

envy1234

ludia, ja mam z toho stretka strach.. jeho mamina a ets eaj s nim sa mam vcer stretnut.. to bude den plny emocii zasa...ale ja uz trpeit a plakat viac kvoli nemu nechcem.. kvoli ziadnemu chlapovi..