pokaslala som to

leila

ahojte babenky,no ja teraz nejak len skolu riesim a mam pocit,ze nic nestiham...a som zacala vecer poriadne panikarit-tak som zvolila na hodku fitko,tak to trosku zabralo.Envy myslim na teba a na stretku drzim palceky,porozpravate sa a neboj,bude to dobre,verim tomu.A sisi,no len dedukujem,co za problemik,ale hlavne skus byt v pohode,mne zabera si ist zabehat,neviem,ci len u mna,ale nejak som vypozorovala,ze na mne to funguje-vinko u mna nezabralo,ale vyskusaj:)-tak snad nepisem odveci a trafila som sa do problematiky:).Pozdravujem aj mademoiselle a milana...

mademoiselle

sisi aj ja chcem maiiiiiiiiiiiiiiiiil, az teraz som sem kuk, jaj robim 3 veci naraz, psiem bakalarku, vypracovavam otazky na skusku an jedne predmet a prepisujem poznamky na dalsi, a vsetko takto spolu. Tak az teraz som kuk, ved posli,ak si este na nete:-)

sisisissi

Neboj, budem na teba mysliet, hlavne si pamataj- je to tvoj zivot a ak ho chces spattak nie kvoli mamine ale kvoli nemu

envy1234

drziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiim velmi a neboj... su to stresy

drzte zajtra palce vy mne .. uf... snad nebude jeho mamina na mna moc drsna

sisisissi

Diky envy, skusim zajtra to vinko.... dufam, ze pomoze, je pravda, ze teraz mam stresu ako nikdy, no este sa mi to nestalo...
dam vediet ze ako, drzž palce

envy1234

sisi, no ty psxchoska, tak hod mail, ked to nedas sem :)

ja som tu furt, len dam F5 vzdy a kukam co kto pise ...

ja vas vidiiiiiiiim :)

sisisissi

Decka, naozaj ak by ste chceli vediet o co ide napiste mi- envy , mademoiselle, mozem vas zatazit s mojim problemom?????,,

sisisissi

Kde ste? Citim sa ako infantilny psychopat ked si takto pisem a nikto nic, akoby som si pisala sam so sebou? Mate vela prace ci co???????????,