pokaslala som to

mademoiselle

Ahojtee, no sisi, veru asi dopadli dopre, dnes som opisala vsetko co sa dalo a viem ze to je urcite ok, a v utorok to netusim,ale na to, ze som si myslela, ze dokopy nic nenapisem som to napisala super. Teraz uz len bakalarku dopisat a som ok. teda potom pridu skusky a statnice,ale no co uz, snad prezijem. :-)))

Jaj Leila, tak to bol moj sen:-( presne to som chcela studovat aj ja, ale na prvy krat sa to nepodarilo a potom som si to rozmyslela, ak si sominas som pisala koli comu:-( no nevadi. A kde studujes v BA, MT? teda ak si na SR.

Envy, spravny postoj, treba si vybrat neikoho, kto bude taky ako si napisala. Nevzdavaj sa svojich predstav o partnerovi. A od nikoho sa nenechaj presviedcat.

leila

Ahojky vsetci,sisi,som rada,ze to dobre dopadlo a mozu z teba tie stresy opadnut.Milan,juj fandim ti a drzim palceky,podobne ako aj Envy,bude dobre,uvidite:)-vrajze pozitivne myslenie robi vela(teda ja by som mala o pozitivnom mysleni asi najmenej hovorit,ale no...tak som sa docitala:)) a mademoiselle,na tvoju otazocku-medicina

sisisissi

Ahoj deckááá,
Ja mám super náladu, došlo to už konečne a zbytočne som stresovala, ale neva...
Milan, ver, dúffaj a bude pekne.
Envy, môžeš mi presne povedať ako sa k tebe ten tvoj poloex správa?
Mademoiselle, ako si zvládla písomky?

MilanM3M

nie envy, nechces nic extra. To, co pises ze chces, je uplne prirodzene a spravne. A presne toto chcem aj ja ponuknut svojej. Tak nech sa tolko neboji. A ja sa nebojim, ze ma prestala lubit, lebo si myslim, ze neprestala, tak ako ani ja. Ani keby neviem co vyviedla, tak tam hlboko proste ostane. Jasne, ze keby sme chodili s clovekom, ktory pije, minie peniaze v krcme, na automaty, ci sa nesnazi pracovat a uzivit rodinu, tak takeho by sme ani nelubili..
Ale k tomu este treba doplnit pekne spravanie, uctu a lasku a vtedy to je uz super. A toto ponukam ale i po tom tuzim aj ja.. Vsetko, co si napisala, je OK a tak by to bolo idealne. No hoc nic nemoze byt idealne, aspon sa snazme k tomu dennodenne priblizit..
Nevidel som to ani ja takto, ale uz to viem. Ze byt s Nou je lepsie, ako byt s kamaratmi ci sam. Ze treba byt raz za cas s kamaratmi, ona aj ja, to je jasne. Ale ma to byt raz za cas, nie naopak. A zaroven, hoc tam bol niekto iny, uznavam, ze toho mala vela, naraz prisla aj tazka praca i narocne studium a bakalarka.. A este k tomu ja :) To bolo dost. Ale som rad, ze som si to uvedomil a za ten "trest" sa ani nehnevam. Len nech Boze da, nech to bude uz konecne dobre..
Drz sa..

envy1234

vies, milan, z Teba mam aj ja pocit, ze to, co vravis, myslis vazne... say what you mean, mean what you say... lenze sa obavam ze moj ex sa tymto neriadi, podla mna zmenit sa za tri tyzdne tak radikalne nedokaze ani jezisko... a proste nemam rada ked na mna niekto tlaci.. ja som tiez vzdy po mojich ziarlivostnych scenach tvrdila, ze som sa uz uvedomila a ze som sa zmenila, ze uz ziarlit nebudem.. ale pri dalsom impulze som na svoje slubotechnicke recicky " akosi pozabudla" a zasa som robila sceny... viem, ze na taku zmenu treba veeela casu, ja mu nechcem ublizit, nechcem ho okopnut, ja ho mam rada, je skvely clovek na pokecy a zabavu..ale neviem, co ho este lubim a ci je to clovek (uz) schopny mysliet na buducnost a byt zodpovedny.. a ja chcem na vztah niekoho takeho... ktory sa o mna raz bude vediet postarat, ktory , ked udu deti, nebude vyspavat do jedenastej a necha ma postarat sa o deti, navarit, oprat a podobne a potom ho este ist budit.. chcem chlapa, ktory obcas v noci stane k uplakanemu babatku a mna necha sa vyspat, ktory ho nauci sportovat, lebo ma k sportu vztah, ktory bude mat pracu, a ja budem vediet, ze ho po mesiac neprestane bavit... asi som sa moc rozcititla... ale ak mam mat vazny vztah, s ktorym mam ratat do buducnosti, tak chcem cloveka, ktory mi bude oporou..
to chcme vazne tak vela???

MilanM3M

mademoiselle, dakujem Ti.
Vdaka aj za prejavenu doveru. Budem sa snazit, aby som sa zmenil aj o 100 percent (alebo aspon sa priblizil, 100 nie je nikto), aby som bol dobry k tej svojej nastavajucej, ktorakolvek to uz bude. Ja chcem, aby to bola ta, ktoru jedinu som miloval a milujem. Posnazim sa este viac, ale vies, uz aj "stracam dych" a som aj na pochybach, ci to stoji za to, ze ci ma este ona aspon trosku miluje.. Lebo ona tvrdi, ze nikoho ineho nema ani nehlada ani s nikym inym nepise. A ja jej verim! Tak dufam, ze nebudem slepo verit niekomu, kto o mna uz nestoji.. Mozno ze nevieme co chceme a hladame. Ale ja v sebe vnutri nieco citim, z coho mam sucho v hrdle, ked na nu myslim, ze mi chyba. Ale ja som jej dal najavo dost svoj zaujem. Aj predvcerom som si znova povedal koniec a vcera ju pozval na to vystupenie.. Bud som blbec ja, ze sa vyse mesiaca snazim, alebo neviem co.. Nech ona rozhodne a ak sa nevrati, budem vediet svoje..
Viem, ze som spravil chybu, ale aj napravil! Uz ten prvy den, ked som za nou siel do prace 600km a dal jej kvety a ma odmietla, som to mal asi vzdat. Lebo ja som prisiel, v necase, auto sa po ceste pokazilo, roztraseny do velkeho mesta, hladal to tam, nasiel, prisiel k nej, na kolenach prosil o odpustenie a ona mi povedala, ze som psychopat a ukazovala smsku od toho druheho, ze tam je niekto iny..! Mal som v tom momente zastavit moj zaujem o nu, po tejto udalosti!
Ale vidis, nedalo mi to spat vtedy, a neda mi to spat ani po vyse mesiaca. A to "to" je LASKA! Viem, ze je prava!
Este raz vdaka, dufam, ze sa nemylis a ze to bude stat za to.
Drzte sa vsetci. Pekny den.

mademoiselle

Ahojteee vsetciiiiiiiiii, som tu pod dlhsej dobe:-( Mala som take fofry ze az, teraz dve zapoctovky plus snazim sa bakalarku konecne dorazit, snad sa mi to uz podari cez vikend. No uvidime.

Sisi jasne, ze som sa dovtipila o co ide. a smiem vedeit ako dlho meskas? No jasne ked clovek nie je financne zabezpeceny je to tazke, ale neboj, ase to yb sa nejak vyriesilo. JA by som sa babatku velmi tesila:-) No ale nemylsim, ze ej to v najblizsich rokoch realne. Moj partner je uplny opak (a ked aj tak to nedava najavo:-))) No,ale neboj, nejako to uz ln dopadne, dufam len, ze podla toho ako chces ty,

Envy neboj, ako Milan napisal, tak ano, my vieme ako sa citis. A jasne, nechces zahodit vsetok ten cas, ja som si to vzdy vravela pri ex, ale nepozeraj len na dobre veci a na cas, lebo potom to nezahodis nikdy, alebo s nim premarnis dalsi cas, ktory mozes venovat niekomu, kto za to naozaj stoji. JA ti nevravim,a by si sa k nemu nevratila, to nie. je to vsteko lena len na tebe, ci chces,alebo nie. Alr myslim si, ze ak sa nezmenil, ze sluby potrvaju maximalne tyzden-dva a bude taky ako pred tym. Neviem, niektori ludia proste sa dokazu zmenit smahom ruky a niektori na to potrebuju fakt dlhu dobu. NO neviem. Hlavne pozeraj na seba, co ty chces a hlavne, aby si sa netrapila. Ja viem, ze ti je luto, ze sa trapi, to znaci, ze mas srdce, ale nikdy nevyhovies vsetkym na tomto svete. Doteraz ked ste boli spolu si myslela na neho, teraz mysli aj na sea. Takze hlad na seba a urcite sama zistis co chces a co nechces.

Milan, je mi luto, ze si na tom stale takto, ale ako s avravi, nadej umiera posledna. A obcas sa stavaju aj veci, ktore vobec necakame. No len sa pekne snaz, aby jedneho dna povedala priateka, ze si sa zlpsil nie o 5, ale o 50%:-)

leila, inak ty co studujes ak sa smiem spytat?

MilanM3M

diky envy, mozno mas pravdu. Asi sa ten tvoj sprava trosku inak. Ale predsa, mas tu nas vsetkych, ktori sme tu preto, aby sme sa navzajom povzbudili. My si nemyslime, ze si zla.. Ja sa vsak bojim, ze aj ten tvoj, ako pises "horsi", ze sa date dokopy, vsetci sa daju dokopy tak ako aj sisi a dalsi, len ja zostanem bez svojej...
Aj sa hnevam, ako ma ona trapi, aj mi chyba a je mi bez nej smutno.. Ja uz neviem. Ja by som ju spet prijal. Ale nie takto..
A neboj, my myslime na to, ako sa citis, aj to vieme. Aj ja viem, asi ako sa citi moja. Ale neviem, bojim sa, ze sa citi bezo mna super a ze jej vobec nechybam. Keby co i len trosku sa tam objavila laska, tak to v nej prepukne a sa ku nme vrati. Lebo Laska prerastie cez akukolvek burinu!
Akurat uz ja stracam silu a prestavam verit.. verit, ze ma milovala natolko, ze sa to v nej "ozve" a ze sa vrati..
Drzim Ti palce, aby si sa rozhodla spravne..