Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
ahojte vsetci:-) dostala som sa sem az teraz. Envy, ak s nim byt nechces, rozhpdne s nim nebud. Aj ked sa on trapi, ak chces byt single, tak bud single. Nedaj na psacie oci, aby ta presvedcili. Pokial to nechces sama, tak to nerob. Ved ked sa vratis zo stretka, tak napis. Ja idem o chvilu s kamoskou behat, nasadila som tvrdy rezim:-))) tak vecer tu budem:-) drzim ti palceky
sisi, neboj dobre dopadne pisomka, :-) ja ani neviem tu jednu ako som napisala, aj ked mam pocut, ze najhorsie to nebolo,ale pozrela som si to co na nej bolo iba pred pisomkou:-) Ved uvidim v zapoctovom:-)
Envy, prajem ti šťastie, len prosím nič neunáhli, ak si nie si istá tak to nie je práve najväčšia devíza vzťahu, tak ešte daj tomu čas, ak o teba stojí, nech sa ešte poriadne poriadne a dlho- aspon2 tyždne snaží. On ublížil tebe, ty si mu odpustila , on si to usporiadal v hlae, ale musi respektovat, ze teraz tam mas zmatok ty...
Milan, tvoja sa ti vrati a ak aj nie, si uzasny muz po tej zmene a isto si niekoho najdes a budes neskutocne stastny, ver mi.
Mademoiselle, ja som tiez mala pisomku, ale tak som ju zbabrala , ze az, aj ten tyzden mam este jednu, tak dufam, ze aspon tu nepokazim.
Leila, nie si nahodou na Karlovke?
bre ranko...
dnes vecer sa mame s ex stretnut..obavam sa, ze som na tom psychicky uz tak, ze som schopna mu tu sancu dat..ale dost sa bojim ako by na to zareagovali rodicia, ktori maju teraz voci nemu dost negativny postoj za to, co mi urobil... a neviem, ci budem stastna ja...
caute decka, mademoiselle, blahozelm, sisi, som rada, ze si rada a leile pevne nervy v skole zelam :) milan, pokial si sa naoja zmenil- nepoznam ta, neviem posudit, ale asi to vyzera, ze si si riane vstupil do svedomia, tak potom raz spravis nejaku zensku strasne stastnu :)
sisi, no on nie je prave ranostaj a je skor domased ako sportovec... dnes som sa rozhodla (bohvie dokedy to moje rozhodnutie bude platit), ze asi chcem byt single.. kamarat je skvely, ale necitim sa teraz na vztah s nim a oj poloex, ako si ho nazvala... neveim, co ho este lubim, ale fakt mi ho je luto, i ked by som mozno mala byt sebeckejsia, lebo on ublizil mne a teraz trpi za vlastnui blbost... chcem tomu nechat asi fakt volny priebeh..len neviem komu to ublizi najviac...
dobru noc vsetkym :)
ha ha ha uz ani meno neviem napisat bez preklepov:-)
tak to si teda daleko pekne:-)) takze uz si tak trosku aj rozhodnuta:-) No jasne, ze kazda skola je niecim tazka, ja nevravim, ze nie. Aj taki projektanti mostov napr, alebo stavitelia, musia si odviest svoju pracu dbre, inak by prisli o zivot ludia, tak isto je to aj v medicine, ale predsa ta medicina, to clovek fakt musi velmi chciet studovat. Aj ked vela ludi to vzda, ale ked sa podari to skoncit, tak to musi byt super:-) No drzim palce nech ti to hlavne ide a nech uspesne dostudujes:-)
...este mam cas sa rozhodnut,ale mna to nejak vzdy taha k tym detickam:),mademoiselle.
EE este dalej -Pha,vies,to je podla mna individualne,aj tu su taki ludkovia,co studium pohodicka a fakt stihaju aj ten vysokoskolsky zivot,no neprisla som na to,ake to finty praktizuju:),urcite ti to dobre dopadne,aj stanice,aj bakalarka-priatel teraz tiez travi noci pri diplomovke,tak to prezivam s vami:),ja mam respekt,aj pred ludmi,ktori nemaju ziadne tituly,nie kazdy ma take stastie a moznost ako my,ze mozme studovat a nikto mi nevyvrati nazor,ze svojim sposobom je kazda VS tazka,na kazdej sa nieco najde:)
Tak to tipujem na Brno? HM? Alebo este som mimo? :-) No jasne, medicina je velmi tazka, ale ja koncim este len Bc a este 2 roky na ING. Takze este sa natrapim aj ja. :-( No moja mamka mi vzdy vravi, ze ´mna by z mediny uz vyhodili, ze by som to nezvladla, ako spoluziak chodi na medinu, teda uz nie,ale videla som co sa tam musite usćit, fakt klobuk dole, tolko toho vediet je fakt narocne a viem si predstavit vsetok cas nad knihami, ufff. Ale zase po skole to podla mna stoji za to. Aj vies aku specializaciu by si chcela???
medemoiselle,spominam si,co ovplavnilo tvoje rozhodnutie a verim,ze si sa vtedy rozhodla spravne.Vidis,ved za chvilinku koncis skolu,tolko si toho zvladla,sikulka:)Nestudujem na SR,trosku zapadnejsie a k mojej osobe-po tych par rokoch ma idealy samozrejme i naivita presla,a netvrdim,bolo vseliako,skola mi dopomohla k znizeniu sebavedomia na minimum,boli preplakane noci a vzdavanie vsetkeho,ale dufam,a to sa podla mna nejedna len ohladom studia,ale verim,ze vsetko sa raz vrati aj to dobre,aj to zle.A asi by sme sa moc nudili,keby nam zivot nekladol aj tie polena popod nohy,ze?:)