pokaslala som to

lucky boy

coyoteugly18 netrap sa koli nemu, nestoji ti ani za to aby si nieco lutovala nie to este za zivot. Mas ho pred sebou a verim ze stretnes poriadneho chlapa a nie hovado ako je on.

RNG

Zivot je krasny. Take situacie, ze si clovek zle vyberie sa stavaju kazdemu. Zabudni na neho, najdi si lepsieho partnera. Na svete je blizo 7 milard ludi, bol by v tom pes, aby si si nevedela najst lepsieho!
Ta laska bola len jednostranna.
Nemarni ju na nehodneho.Zivot ide dalej.

mamca

Blázniš? Čo chceš ukončiť? Komu myslíš,že tým ukončením vezmeš šťastie????? To si predsa nezaslúžiš,tak sa k sebe chovaj v prvom rade ty sama s láskou.

leila

Ahojte,mademoiselle,sisi,envy Milan...dufam,ze sa mate fajn a ze sa dari....Babenky,ja mam asi problemik...no skor mam pocit,ze problemisko.Sa neviem ukludnit,treti den len fnukam,ked som len na chvilocku sama..Viem stresy spravia svoje,ale ja by som sa najradsej zavrela niekam a nikoho nevidela nepocula,boze ...ja som uz asi zrela na psychiatriu:(...Aj priaetal uz len z pisania spozoroval,ze sa nieco deje a ja som sa zase len rozrevala,este stastie,ze tu teraz so mnou nie je,taku svacnutu priatelku mat....:(

sisisissi

coyoteugly18- moja zaslúžiš si lepšieho, bolí to a nechápeš čo sa stalo, no ozaj ťa tam niekde čaká nieko, kto si ťa bude vážiť a máť ťa naozaj rád. Vydrž, choď medzi ľudí a ono ťa to po čase nejako samo prejde, ty si nič neurobila zle, iba si milovala...toho nepravého a to sa nám babám občas stáva... Veľa šťastia

MilanM3M

Keby len to, ale ina zena? a s detmi? a alkoholicka? Tak to si On usil bič na seba sam.. Vidis, a ani po 2 mesiacoch na to nedokazes zabudnut. Aj ked bol zly.. Podobne ani ja nedokazem zabudnut a dufam, ze ani moja priatelka ci ex, to je jedno. Lebo ak niekto dokaze zabudnut a vzdat sa Ta, tak si NEZASLUZI nasu lasku a pozornost viacej.
Drz sa..

coyoteugly18

Ahoj Milan.
ja viem cas vsetko ukaze a cas vsetko vylieci aj ja sa trappim uz dva mesiace ale ta facka ....to sa neda prepacit a asi by to uz nebol zdravy vztah

MilanM3M

Ahoj coyoteugly18.
Neviem, co na to povedat. Az taku dramaticku situaciu, aby ma moja podvadzala poza moj chrbat, som v zivote nezazil.. Neviem, co Ti poradit.
Mozem len povedat, ze Ti velmi drzim palce. Viem, ze sa trapis a velmi to boli. Nevzdavaj sa. Prava LASKA si Ta najde. Ak je prava, On sa vrati. A este to aj olutuje a bude sa trapit On, ked mu Ty das najavo, ze uz Ta nezaujima. Ak sa nevrati, nestoji Ti to za to sa trapit. Ja sa trapim uz skoro 2 mesiace, ale ja som ten, co spravil chybu. Ty si ju nespravila. Vyckaj a cas ukaze. Tu facku lutovat nemusis, ale ta jeho byt nemala, kedze Ta podviedol! Mne moja este nastavila lice, TOTO je laska. A ja som jej dal BOZK. Uvidis, bude to dobre, lebo ked si ju opisala, ze ma blizko k alkoholu a inym muzom, tak to On zisti a ak ma rozum tak sa jej rychlo vzda. Asi mu iba opantala rozum. A ak mu to prekazat nebude, tak prepac za vyraz, ale On nema rozum... Verim, ze to bude OK a drzim....Ahoj.