Strojcek na zuboch

Eva531

Ihla (20.3.10. 20:15) - Urcite nie si stara krava, to potom ja co mam o sebe povedat, ked uz mam 30? Odtlacky uz mam za sebou a onedlho dostanem strojcek fixny kovovy na horne aj na dolne zuby. Nehanbim sa a je mi jedno, co si kto o tom pomysli. Uz sa velmi tesim na strojcek a hlavne na ten vysledny efekt. Strojcek budem mat dva roky.

madison***

strojcekarka: tá suma je primeraná, ja som nedávno platila za strojček 27 000 korún. Pekné rovné zuby nie sú zadarmo :o)

strojcekarka

ahojte .. je tu otázky peňazí... kolko ste platili za strojček aj na hornom rade aj na dolnom?...... ja platim 30 000 Sk čo je 1000 eur. bolí to jak sviňa !

anka65646463

ahojte ja mam taky problem ze ked sa usmejem tak mi vidno cele horne dasno. Museli mi vytrhnut 2 zuby a musim mesiac cakat kym sa mi to hahoji. Ked sa mi posunu zuby bude mi vidno este dasno?

kukuruku

prosim vas a kolko ste plaitili za strojcek? ja si chcem dat po novom roku len ja mam uz vyse 20 tak mi poistovna nebude preplacat nic

rew

jančiči > neboooj vobec nie.. je to chvilkami neprijemne ale vobec neboli.. boliet zacnu zuby po chvilke ked ti to nasadia, z toho ze ich strojcek zacna posuvat, ale len ked na ne zatlacis napr pri jedeni (chvilku asi budes na tekutej strave ;)) a trosku ti drotik dodriape usta.. ale na to si rychlo zvyknes.. ja som do tyzdna bola v pohode..

jančiči

ahojte chcela by som sa spítať či to bolelo ked vám davaly strojček lebo mám íst aj ja a strašne sa bojím ......

miskaka

ahojte,no ja som prisla k zubarke po 5rokoch ako sa mi mal nasadit strojcek, povedala ze este dve prehliadky by som mala absolvovat prad nasadenim, povedala ze co a káko bude robit ako bude postupovat, doma som bola len vyse tyzdna chcela som to stihnut, objednala ma na dalsi tyzden na konzultaciu okolo ceny strojceku,,,,tak som dosla a nakolko nemala v ordinacii nikoho a peniazky som mala pri sebe tak mi ho hned aj nasadila....cize po 5 rokoch na druhej prehliadke som uz mala strojcek, som s neho velmi rada, som si dlhsie zvykala, dost ma skrabal, najme tie drotiky co su na konci co vytrcaju,,,ale to len ked som sa velmi usmievala,,,uz to berem normalne.. :D

Paťs

Ja som najskor bola u tej zubárky na prvej konzultácii tam mi povedala všetko o strojčeku... potom som išla ťahať zuby, išla som na operáciu (ale to vy nebudete musiet) a potom ked uz bolo vsetko OK a neboli ziadne prekazky tak mi zhotovila cenník. A povedala, že ked budeme už pripravený na strojček tak máme zavolať. Tak tam oco o nejaký čas zavolal a objednal ma na 13.5 co je zajtra =) som si myslela ze to mi ide robit odtlacky, ale dozvedela som sa že už mi ide davat strojcek. Že odtlacky mi spravi a hned da strojcek. Ostala som prekvapená lebo väčšina ludí ide najskor na odtlacky a o par tyzdnov na strojcek. Takže som zvedava co zajtra mna caka :))