S priatelkou spolu zijeme uz vyse dvoch rokov v jednej domacnosti. Uz sme si na seba zvykli,zaradili sme sa medzi spoocne zaujmy, kamaratov. aj nase rodiny ma poznaju. Len v posteli to uz vobec nie je to ako predtym. Spim s nou len z povinnosti. Prejde okolo mna v spodnom pradle a mna to vobec nevzrusi. Skusali sme v posteli hocico. Ale teraz aj ked ona chce, ja nie. Stale musim mysliet na vsetky tie ostatne zeny a ja mam zostat stale az do smrti s tou istou? S kamosmi sme sa o tom bavili a skoro kazdy ma nejaku bokovku. Aj mladozenaci, aj starozenaci, aj zadany. Rozmyslal som a podla mna to asi spravim tiez, len chcem vediet vas nazor baby. Stereotyp ma ubija, ona sa pritom snazi ale iskra zhasla. Sex je len vtedy ked musim a pritom si prwedstavujem inu zenu. Chalani hovoria ze je to normalne, ze skoro kazdy to tak robi. Ze sa hraju s predstavami. Vraj niekedy si predstavuju byvalu, inokedy kamosku svojej priatelky, niekedy kolegynu z prace. Je lepsie si najst macicku a zahnat vsetku nudu vo vztahu?
Po 2.rokoch neviem ako dalej!
inak nikushka ta posledna veta bola vazne kruta...
mam taky dojem ze dvaja alebo jeden chlap si tu strieda nik a keca ze podvadza zeny FAKT! doteraz tu nebolo tolko chlapoch ako teraz, baby
musim povedat ze som strasne rada ze som sa vydala este skor nez som natrafila na toto forum,lebo inak by som seriozne rozmyslala ze ostanem navzdy slobodna...Ale kazdy najde co hlada...ak chce niekto podvadzat tak to urobi,ak nie tak ho nezlomi ani ta najvacsia k...Som stastna ze som nasla svojho partnera,je asi jeden z poslednych ktory stoji za to.Vas ostatnych mi je akurat tak luto.
coach : hm spytam sa ta takto.. budes riskovat, ze stratis milovanu osobu kvoli chvilkovej radosti ?
ale ved ja moju lubim a nechcem ju menit za nejaky inu! len chcem ine telo v posteli to je vsetko!
coach uvedom si že nielenže si nešťastný ty ale tiež brániš svojej priateľke nájsť si človeka ktorý si ju bude vážiť viac než ty ju. Ona zabíja čas s človekom, ktorý si to podla všetkého nezaslúži.
Je to smutné že sú ľudia ktorý ti niečo takéto radia potom to nie sú kamaráti ale zakomplexovanci, ktorí možno závidia že niekto mohol mať "nedajbože " krásny vzťah resp. vzťah kde nebude niekto podvádzať!!
je smutné že si povieš že to tak býva práve kôli takýmto rečiam toto spoločnosť toleruje ľudia si iba vymýšlajú aby ospravedlnili svoje skutky a nemajú svedomie a ani charakter pokiaľ takto ničia človeka ktorí ich nadovšetko ľubi a myslí si že aj on je ľubený a pritom je to inak je podvádzaný!!!
veľmi smutné majte na mysli že ten ktorého podvádzate má šancu si nájsť niekoho kto o jeho lásku bude stáť a nebuď tak pokritecký a ubohý slaboch ktorý sa schováva len za reči.
kazdy chlap podvadza a ak nie teraz, urcite casom bude.. tak je to od prirody.
dufam, ze to co som napisala predtym nevypada akoby som neverila, ze nezereme mrtvoly :D to platilo na to, ze neverim ze kazdy muz podvadza
zatial tomu neverim ani ja,
Nataly, ze nezereme mrtvoly :D :D
ja neverim tomu, ze kadzy chlap podvadza...